Kedd és megjött Kína a hihetetlen egy hetes arany ünnep után. USA pirosban zárt nem értem miért. Adatszegény nap lesz ma is. A TA lehet fontos.
.
Ázsia.
Nikkei is pirosban indult. Úgy általában rossza a hangulat a tőzsdéken ami reméljük javulni fog mire a nyitás ideér.
Fontos adat nincs, de Kína reakciója kiszámíthatatlan.
.
Európa:
Beszéd után beszéd….
Fontos adatot nem várunk.
8:00 Német ipari termelés - talán ez lehet meghatározó
.
Amerika:
Beszéd után beszéd.
14:30 USA export import - csökkenés nem lenne rossz az exportban
16:30 Atlanta GDP - részvénypiacnak a növekedés lene jó nemesfémeknek a csökkenés
.
Ezüsttel ahogy várható volt kissé elbántak. Arannyal is. Korán ázta be a nagy kamatvágást.
Tartom ami van ha lesz kedvem skalpolok. Ez most már inkább szerencsejáték lett.
Sok a kiszámíthatatlan tényező.
.
OTP Föld Kincsei alap szépített
Erste Arany Alapja szépen emelkedik. De most kicsit lelassul.
.
Sok türelem és mozi ez bőven elég mára is.
.
Ázsia.
Nikkei is pirosban indult. Úgy általában rossza a hangulat a tőzsdéken ami reméljük javulni fog mire a nyitás ideér.
Fontos adat nincs, de Kína reakciója kiszámíthatatlan.
.
Európa:
Beszéd után beszéd….
Fontos adatot nem várunk.
8:00 Német ipari termelés - talán ez lehet meghatározó
.
Amerika:
Beszéd után beszéd.
14:30 USA export import - csökkenés nem lenne rossz az exportban
16:30 Atlanta GDP - részvénypiacnak a növekedés lene jó nemesfémeknek a csökkenés
.
Ezüsttel ahogy várható volt kissé elbántak. Arannyal is. Korán ázta be a nagy kamatvágást.
Tartom ami van ha lesz kedvem skalpolok. Ez most már inkább szerencsejáték lett.
Sok a kiszámíthatatlan tényező.
.
OTP Föld Kincsei alap szépített
Erste Arany Alapja szépen emelkedik. De most kicsit lelassul.
.
Sok türelem és mozi ez bőven elég mára is.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)