Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Szidjatok! Ugorjatok nekem! Bizony aki mozizott és kitartott az jól fog járni! Türelem, gyerekek! Én ha több tíz milliót tettem be laza stoppal aranyba , Ez azt jelenti óriási hasznot várok minimális kockázatért. De lehet tévedek!
"A napos a legjobb és a rövideket óráson érdemes mérni, ha le akarjuk kereskedni. " Ezüstnél ? :) Szoktam mondani nem szégyellek beállni skalpolni, de figyelem a skalpolás kemény fizikai , szellemi munka. . A napi skalpolás általában ha fő trend irányában teszem szuper jövedelmező, de ehhez agyilag és testileg ott kell lenni! Itt lépnek figyelembe a Metatrader indikátorok. Sokat tévedek de a lényeg dupla annyit nyerjek!:) . Nagyon óvatos vagy, és látom értékeled az ezüst eszköz szuper nehézségét! . Igazad van! . Szuper vagy!
Ezüsttel csak hosszú távon lehet tervezni "stratégiai" szinten. Nagyon jók a most nem TA meglátásaid! Sőt! . TA a legnehezebb ezüstre de ennek FA okai is vannak! Ha lehetne nem egy pluszt adnék.....
Szép szép, de ez egy havi idősík és három gyertya nem trend! :) Ezt nem lehet lekereskedni és egy hónap/gyertya alatt, hányszor gondolod meg magad az irányt illetően?? 😃😃 Még a hetes idősíkon látható alakzatok is, egy esetleges vizuális megítélésre jók! A napos a legjobb és a rövideket óráson érdemes mérni, ha le akarjuk kereskedni. Az "okosok" szerint, a zászló, rövid/középtávú alakzat, napok alatt kialakulhat, de eltarthat hetekig is... ~1-12 hét. Nyilván az 1 hetes zászlót, rövid idősíkon mérjük fel! Egy 12 hetes zászló, még hetes idősíkon is jól kivehető alakzat lehet azért! Azt tudni kell azért hozzá, hogy a lobogó ideje, nem lehet hosszabb a rúd kialakulásánál és a korrekciója pedig, max 0.382% ! elmélet persze.. Na de mi van, ha tovább tart a korrekció, mondjuk a 0.618% környékéig? Nem lesz zászlós emelkedés? Emelkedés ugyan úgy lehet új csúcsra, csak más elmélet szerint...! Alacsonyabb célár lesz, de ez sem mindig igaz! Ki van ez találva és ember legyen a talpán, aki követni tudja, vagyis előre megmondja a tutit..! hmm Az ezüstről később, bővebben..
Hopp, ma kisebb akció keretében elkezdtem Binance-on ETH-ot venni. Gyűjtöm-gyűjtöm. BTC mellett kevés kripto van amiben megbízom, de az ETH pl. az első! Már bakközi fizetésre is használják!
Nem szeretek dicsekedni, de a Commerz +Arany egy hónap alatt annyi pénzt termelt amiből életvitelem ha nem költekezem sokat 3-5 évre fedezve van. Én már nem költekezem, így elég a kis pénz is.....:) De a lényeg, hogy figyeljétek a Commerz bankot is! Köröket ver az OTP-re! Lehet le fog menni, de ott venni, vennni és vennnni ha összejön az UniCredit fúzió!
Beze, köszönöm bíztatásod Richter ügyben! Igaz nem nekem szólt, de mondtam meggondolom. Így vettem abból is egy kisebb pár ezer darab TL 43 és 44-et! . Bízom benned, és a cégben! (kissé menedék is)
Hmmm azért nem tudom ki figyelte üzleti lépéseim aranyon de így vagy úgy bejött! A mozi vagyis a türelem volta kulcs! Így most 2640 alatt felvett pozícióim megnyíltak és az e felettiek is híznak. . Óriási 20M pozícióm van arany longban nyitva 30x tőkeáttéttel. -Meglátjuk! . TP2677 utána 2700+ . Ez olyan nagy pénz nekem, hogy itt már nem certifikátozom. Stop az stop itt helye sincs az árjegyzői hibának!
Nem kíséred figyelemmel a fémeket sok éve. Én igen! ÍSőt! Az ezüst a vipera. Kiszámíthatatlan és hirtelen csap le áldozatára. Az arany az más ő a főnemes a fémek királya. . Nem viccből súlyozom portfóliómat aranyra! Nem érdekel az ezüst hirtelen nagyobb nyereség mutatója. . Azt mondom sok év tapasztalatából, hogy sokkal több arany mint ezüst legyen a portfólióban. Nem szabad mohónak lenni!
Remélem csak Ti nosztalgiáztok és az ezüstnek mostanában eszébe se jut! 🫣😅 Egyébként nekem is van TL11-em még pár héttel ezelőttről. Az egy tökéletes forgatókönyv lenne, ha mondjuk elmenne 33,5-ig, majd onnan csinálna egy frankó korrekciót! 😂😜
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)