Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
most, hogy kivettek pár milliót a zsebemből ma egy blöffre, kicsit frusztrált vagyok. . De vegyétek az az aranyat! EOD van! ATH-ra fogunk futni. Ezüstöt tartástok ott már nincs veszélyes certifikát.
erosen gondolkodtam h beszalljak a mol-ba de se a ricsit, de az OTP pozimat nem cserelnem el . molra nem :D az aranyat mai top környékén adtam elez met ugye masba és már 14%-ot hozott a jelzalog.
Portfólió az Erste Brókernek árul, köt ügyfeleket. Kéz a kézben. Sok a sold out nincs bevétele az Estének vagy magas a szorzó! Vágjunk be egy kis rossz OTP , MOL stb híreket..... Biztos figyeli a portál a fórumot! Sőt van, lehet saját kommentelője is. Nem is tudtam letiltottak, ráadásul ennyi időre!
Büszkén jelentem, hogy képes voltam ma megválni 150 certitől az esés előtt. picit fájt, de valahol el kell kezdeni a rövidtávú certizést. Jelenleg biztonságosabb, mint bármelyik MOL certi :)))
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)