Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Azért mert a 30 dollárt várjuk, többek közt a fed miatt is. Ezen kívül arany új csúcson, ezüst alulértékelt. Gold/silver ratio még mindig 90 közelében. Meg én 26-26,5-ig felvártam a mostani körben. Ezek az indokaim.
A héten írtam, hogy itt a topikban mindenki csak egy irányt lát, a felfelét és amikor az okára kérdeztem a lelkesedésnek 25 dollár feletti ezüst árfolyamnál- senki nem indokolt. Beszéltem (a számomra jól megjátszható) sávkerekedésről 22-26 közötti árfolyamnál, amivel igaz, hogy türelmesnek kell lenni viszont nem is rágja az ember csuklóig a körmét naponta a jegyzést figyelve, sőt nem is kell azt nézegetni. És az is meglepett, mikor azt mondta valaki itt nemrég, hogy fémet shortolni halálos...Nem is értettem igazán, hogy mire van alapozva ez a gondolat, hisz pl a sávkereskedésem alapján ha a 25-26 dolláros "tetőn" rövidre eladást nyitottam volna, a lejövetelből is profitálhattam volna mindannyiszor. Igaz, nem tettem, mert én nem certizek és shortra nem láttam más lehetőséget csak a certit.
Hello! Sorry, eltűntem. Toscanaban vagyok a feleségemmel, kipihenem a bukómat… és le vagyok tiltva a SmartBrókerről! :DDD Néha azért ide-ide kacsintok, úgyhogy vettem is ma ezüstöt 1400 és 1200 környékén 500-500 db-ot, TL025-ből. Pozim van még bőven ezeken kívül, igyekszem nem izgulni rajtuk és tényleg pihenni kicsit! (OTP TL88-89-90 - ezek jelenleg mind pluszban, MOL TL71 - leheletnyi mínuszban, Richter TL39-41 - vastag mínuszban, BUX TL - pici pluszban) Jövő héttől vagyok újra, addig is sok nyerőt mindenkinek! ;)
Holnapra vagyis péntekre nem várok nagy eseményt. Szabad a pálya, lehet bollinger sávban és MA 200/50 alatt pozíciókat nyitni játszásiból, kis méretekkel long irányba! Aztán ha buktok kövezzetek meg! :)
Borzalmas a BÉT. Nem is értem, hogy még miért tud működni?! Aki megkóstolja az igazi tőzsdét pl. esetünkben a fémek piacát az nem is érti mi az a BÉT! Mondjuk a fémpiac az már nem a beugró kategória a tőzsde világába!!!
Nem kell minden szarba fejjel beleugrani! Figyeld a bányákat! Én is azt teszem. Ha ugrik az árfolyam azt fogod látni. Ajánlom erre egy nemzetközi bróker demo számláját. Hidd el azon többet fogsz látni mint a fórumon olvasott TA elemzések, és az általam írt hülyeségeket. Nyiss egy pici pozíciót arra amiben hiszel, demón. Várj! Majd nézd meg érdemes e átemelned éles számlára. Ez egy általam ajánlott óvatos stratégia, real kereskedelemre. Certifikátra nem tudok semmit ajánlani.
Az összes blue be lett verve a jó jelentés ellenére. Egy Nvidia meg megy 10%-ot aznap. Kabaré... Orbánc fingik egyet, vagy Varga böffent, OTP máris -1000 Ft, certifikát meg kiütve. Ez konkrét sztori amibe részem volt. Ezüstre legalább nincs hatása egyik mocsoknak se. És nem kell rettegni melyik éjszaka jön új extraprofit különadó .
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)