Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
USA fogyasztói bizalom némileg romlott. Ez gyengíti a dollárt. Elvileg ez az aranynak jobb mint az ezüstnek. Akár jöhet egy újabb hullám. Tengeri betegeknek a mai nap kellemetlen. Szörfösöknek meg ha elkapják azoknak elég jó. Reggel vettem, délután adtam, most megint veszek de csak kis méretekben. Nagy pozícióm az még hízik, mert még soványka.
nekem is 200 darab befigyelt most de én el szoktam adogatni őket ha feljön mert 1000-1500 közt akarom tartani a darabszámot, nem akarok túl sokat vállalni
Kissé megyünk fel. Igaz a tempó nem túl gyors. Várható volt az ünnep előtti csendesebb hét. Bár az OTP, Richter páros is ilyen csiga lassan de legalább menne. USA nyitás délutánra hozott egy kis visszaesést. A jó ipari megrendelés állomány nem erősítette nagyon a dollárt, de meg nincs vége a napnak. Arany ma szépet ment ha tudja tartani magát az ezüstöt felhúzhatja.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)