Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Köszi! Úgy gondolom, ha az arany megtartja- felette tud maradni 2650-nek, akkor az ezüst sem töri a még feljebb jövő szintet sem. Ez első népi bölcsességem...
Fibonacchi
csütörtök, 15:56
https://kephost.net/p/MTU2ODU3MQ.png Ha lenne certim, most figyelném a dolgot! :) (benne volt az áttörés és a lefordulás is, nem véletlenül ekkor raktam ide) Látom bánt a dolog!!! Persze, hogy bánt, hisz a kaszinó most "rossz" fele sült el számodra! A fordítva ilyenkor nem számít!!!!!!!!!!!! (tudom másik topikból!) Matematikailag a gyermeknek volt igaza! Lett volna köztes megoldás? Pl: felét eladom felét rizikózom?? hmmm.............. A nyereményt nem megmagyarázni kell, hanem ELKÖLTENI!!! Szép hétvégét kívánok neked és a családodnak!
Elméleteddel egyetértek, én is. És ez nyilván a magyar piacra is nagyon csúnyán fog hatni. Most ezüstről írtál nekem, ugye? Vagy ricsiről? Bpalinak azért megírom az utolsó mondatodat, tegnap esti beszélgetésünkhöz pont jó lesz.
Ok tudom hogy nem egyszerú a valasz es dolgod van nem ersz rá:) :) csak en meg ideges voltam olyankor meg kapkodok az meg soha nem volt jo ezt akartam kerúlni mi lenne jo megoldas :) :) amugy a pozim meg tartom remelem nem verik be es neked is köszönök mindent !
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)