Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Sokan realizálnak itt TL91-95, ezért haladunk lassabban. A shortosok meg egyelőre nem dobják, mert az elmúlt két alkalommal is a halálból fordult. Nem lesz azt olyan egyszerű kiütni! Nyilván a halál torkában még rányitnak egy halom pozit, lehet én is veszek... Ott kb. nincs vesztenivalód a lehetséges nyereséghez képest...
DXY nagyon gyanús. EUR/USD túlvett DXY túladott. Persze ehhez igazodik az árupiac is. Metatrader programom bejelzett DXY vételre de csak perceseken.Nyilván az EUR/USD meg shortos lett. . Muszály várni. Pár percen nem múlik a dolog.
Nehéz megemészteni ezt a sok adatot. Piacnak is lassan megy. Van benne jó jel is pl nőttek a nagyker készletek és kevesebbet vásárolnak az emberek. Ez infláció csökkentő. A mai PCE adatok növekedést mutatnak, de ez nem jelenti, hogy a holnapi is nőni fog. Nekünk a holnapi a fontosabb. Korrelációt érdemes lehet megvizsgálni a mai és a holnapi PCE között. DXY picit gyengült de még nem eléggé. 15:00 megadja a választ merre tovább.
Ez nagyon felemás! Folyamatos állásnélküliek száma nőtt de a kezdeti csökkent. GDP adatok csökkentek de a várt felett vannak. Lassul a gazdaság de nem annyira mint gondolták. Így semmi nem sürgeti a kamatvágást. Ha a holnap PCE is ilyen lesz akkor ez nem kedvez az árupiacnak. Piac látszólag még bizonytalanabb lett.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)