Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
emlékszem 2007-körül mikor bejött itthonra az fxdirekt, kipróbáltam, a brokik mondták, hogy amíg elmennek ebédelni betesznek valami pozit és mire a kajálás után visszaérnek az irodába, keresnek jó pár tízezer forintot
na nekem nem sikerült - csak elbuktam mindent, amit betettem :-)
viszont több pénzt nem is tettem bele, csak amennyit rászántam a próbára
Fibo támasza 29,046-nál volt a futures esetében. Az fél 4kor "elesett", de 16:00 után már vissza is tért fölé. Akkor most vehetjük úgy, hogy tesztelte a támaszt és innen pattanhat?
nem őrültem meg - a szabályaim betartásával csinálom - egyébként az egyik alapgondolatom az, hogy amiről már teljesen lemondtál, az nem fog fájni, ha ténylegesen elveszíted
jó spekit Neked és hátha egyszer pénzt is lehet ezzel keresni :-)
A kevés erste TL29- et nem bántottam egyenlőre , a börzén vásároltnál meg 28,1 és 27,6 a KO azok egyenlőre jók de holnap lehet annyi az összesnek amikor kijönnek megint valami ellentmondásos adatokkal.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)