Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ez a cikk nagyon jó. Ha így lenne, akkor szénné keresnénk magunkat. De kötélidegekkel, és hát szerintem egy ilyen emelkedés közben megremeg a kéz mindenkinél.
MOL-al keresni, na a kihívás :-) Nekem MTEL van amit a múlt héten már kezdtem adogatni, némelyik 180% -on ... meg ezüst pénteken délelött eladva, még daytrade-be vissza véve majd még alatta, és ma is ...
Én Ricsit és MOL-t is eladtam, elég volt az izgalom! Mol végül nem hozott annyit amennyit vártam tőle, de attól szép plusz lett, Ricsi 100% felett! :) Most csak OTP és ezüst van certiből.
Pénteken vettem egy csomót az esésben...mivel nem is voltam online délután nagyot néztem hogy teljesültek... Ma még vettem hozzá 500-at, de már adnám inkább... Hülye voltam hogy így elszúrtam a pénteket, pedig megfogadtam hogy óvatosabb leszek...100 Ft esésenként teljesült egy 500-as pakk vétel... Jó lenne egy csati tető újra , a tl28 2000 db miatt nem izgulok, de a 29 égeti a zsebem
Szerencsére Richter certiket eladtam már mindet, még a részvények harmada megvan. Hát hiába adtam meg ezt az esélyt is neki. Masterplastot nem szoktam figyelni, de tényleg szép. Any meg, hát kár érte, mármint hogy nem vettem.
Masterplast meg már certifikátokat szégyenítő rv árakat ér el! 4% fölött ma is! A 3% szinte már hetente van. Richternek meg kész, úgy látom vége lett. Közelít vissza a 8 ezres tartomány.
Micsoda "csoda" a USD Index már 105.22-nél! Ki is zöldült szinte az egész árupiac! Figyeljétek, mert egy esetleges visszaerősítés a fémes long pozíciókat leránthatja.
Legutóbb is hozzányúlt az Erste a kötésihez is és a korlát árhoz is. Lehet Ő az a vevő, aki az OTP TS-be is belevett, mert azt gondolta, hogy a szelvényvágáskor nyer rajta?? 🤔😁 Vagy valami olyan piaci információja van, amit egyelőre mi még nem látunk...
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)