Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Pompi nagyon benen van a tőzsdében kisujjba több van minta forum 90 szzaléknak. A magyar gagyi tőzsde pr részvényét nem tudja értelmezni aze gy dolog...De ha komolyabb szinten akarunk a jövőben kereskedni--vantőle mit tanulni...De az én véleményem is hogy erőltetjük azt amit most nagyon nem kellene...
POMPI az elmúlt egy évben folyamatosan 10k alá várta az OTP-t - hatalmas tudása van, elképesztő szakmai tapasztalata, de sok mindenben nincs igaza - mint ahogy egyikünknek sincs varázsgömbje :-)
egyet tudomásul kell venni. Mindkettő drága.... Nem megy az elektromos autozás, nem veszik a jegybankok aranyat. valahol olvastam jót röhögtem , hogy jövőre a FED akár emlheti is a kamatot...Mivel ha nincs petrodollár mitől lenne vonzó a dollár...Persze lehet itt certizgetni pisilnia szélbe...taln egy két napig hétig esetleg honapig de az igazsg szembejön..
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)