Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Short nekem se adjak ki soha. Dax - al operáltam tavaly de jó ideje az ezüst az első kiszemelt és long - ot csak profittal zártam igaz néha elhamarkodottan.
Ezüst longon soha nem volt vesztes trédem. A shorttal a múltkor befürödtem, nem mertem tartani tovább így lett mínuszos. Pont azért nem mertem, mint ami most történik. Ha 24.5 fölé kerül, 25-ig már lehet meg se áll. És onnan már tényleg csak egy szúrás a KO.
WoW! Azért izgalmasra sikerült a tegnap is. A shortot még tartom, továbbra is 23,7-ig várom, tovább már nem hiszem, hogy lejön. Mondjuk ha csak megérintjük a 24-et és nem átszakítjuk, tuti ott eldobom. Tegnap sikerült venni 1000-ért 1000 TL-t. A várakozásom a korrekció után továbbra is long! Köszi a tartalmas hozzászólásokat, sokat tanulok belőlük! :)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)