Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Nem akartam ennyit, de ahogy szépen jön fel kénytelen vagyok higítani, hogy el tudjam adni, ha más nem nullán. Persze, még mindig az az elméletem, hogy lejön valameddig. A végletekig nem fogok vásárolni, mert ha kiütik…. na az az igazi bukó.
Szerintem nem fordul le az a baj. 5 után fordult lefelé pont hogy ne tudjuk eladni ... 24,25-nel megy a trendvonal amit behúztam ha ott lenne reggel eladnám...
Minimalis nyerovel en is adnam mar el. De igazabol ha lefordul akkor no para 23.4 ig le kellene akkor jonni legalabb. Akkor van gond ha felmegy . Akkor 25 fole mehet akkor eladnam a mostani tst es vennek a masikbol. Mert akkor 25 rol mennenk legalabb 23 ig.
Egy 23 dolcsis visszateszt ú te jó ég mekkora nyerő lenne:)))) De én szerintem kívágom a francba holnap minimális nyeroben, csak sikerüljön... adtam el a nyomdából hogy rávegyek még zárás előtt...
Nem volt idom lehet holnap. Igen jo otis nap utan en is vidamabb lennek de holnap bizok egy rovid ralliban. Adom is el 600 folott , remelem megy annyit. Az 2%, 700 lenne a cel.
Macus, megkérdezted az Erstét a pontos alaptermékről? Vagy nem figyeltem, és már tudjuk? ÉN SIK24-et figyelem. Kiütési ár azért egyre fontosabb lesz. Most tanácstalan vagyok, tudnék még rávenni 5-600 db-ot, de hát akkor nagyon fájna már a további száguldás. Hidegvérrel kihozhatnám az átlagot 530-550 körülire. Egy jó otis nap után vidámabban kockáztatnék. Az 52 hetes csúcs egyébként 27.365.
Mennyi ? :D az szep mennyiseg :D még veszek lehet hozza ha menne feljebb csak masik certibol. Egekig nem fog emelkedni. Siman hiszem hogy lemehet. https://www.tradingview.com/x/fHcPQeXT Ez a chart lehet jo lehet rossz hir. Ugye nezzuk rsit eloszor legutobb magasabbrol jott le. Szoval ez alapjan mehetnenk fel. DE legutobb ez volt a sav teteje is , mint ahogy most is . Ahhoz hogy hasonlo magassagokba erjen az rsink eloszor esnie kene. Nezzuk a chartot…. Ellenallasnal vagyunk. Ezen a szinten huzodik ha megnezitek egy kisebb ellenallas. Legutobb amikor rsi magas volt innen tovabb meneteltunk (de mint irtam itt nem volt ellenallasnal az rsi otp nel ugyanez a 62 rsi mukodik most ellenallaskent) ha egyel kesobb nezem ugyanezen a szintrol lepattantunk 23 ala. Szoval felfele az szol hogy ment mar fole az rsi de ez eleg gyenge, mert lefele tobb minden szol ezen a szinten.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)