Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
A 24' májusi ezüst az 2 tizeddel fentebb van, kb 25,2. A KO 25,4. Ha nem is ütik ki vagy holnap eladod a fenébe ,vagy minden mindegy alapon hagyod mostmár. Csak pénteken még nem tudunk kereskedni se. Ezért kéne 0-24.
Megfigyeltem, hogy az ezüstnél hamarabb tűnik el. Ez volt az olajnál is egyszer, pont ha még 1-2 percet lett volna, akkor teljesült volna valami eladásom, mert pont úgy mozgott, de már 55 után eltűnt. Az árupiacot hamarabb zárja ez a mocsadék Erste.
Azért adtam el a múltkor mert erre számítottam. Ha egyszer túljut a 24.5-ön akkor szinte biztos voltam benne hogy nem áll meg 25-ig. Szurkolok neked (meg magamnak is) hogy jöjjön vissza kicsit még.
Tavaly sikerült a MOL TL71- et ha jól emlékszem a legnagyobb esés előtt vennem, csúnya számokat láttam mínuszba de éppen hogy életbe maradt sokat nem kerestem rajta de megtanultam a leckét 😅
Hát én így még nem izgultam egy pozimnál se! :S A longot eladtam zárás előtt szép haszonnal. Imádkozom, hogy ne üssék ki éjjel és jöjjön vissza kicsit! 🤞
Ugyes volt aki longot vett en nem mertem , de most figyelni kell mert boli teton van es ismet savteton. Erik az eses erik , de nem tudom honnan kohet , csak esne mar be es vennek :D
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)