Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
egy héttel ezelőtt mikor beejtették kb ugyanez volt, menni próbált, még volt egy kis kitárazás, majd nem volt mélyebb alj és utána indult fel ez a szerda viszont közeledik, szerintem nem csak én félek tőle
32,5-től van egy nagy csökkenő csatorna, avagy zászlónak is lehetne mondani...annak most az aljánál vagyunk a tető olyan 31,3 környéke jelenleg, de mire felmászna oda nyilván már lejjebb lesz ha 1-2 napig nem esik mélyebbre mint pénteken akkor utána jók lehetünk up-ra
még kitáraz az, aki pénteken a nagy esésben már nem akart csak azt sajnálom megint hogy volt egy megérzésem hogy még visszajön, és nem adtam el belőle...
Ugye klassz ez a sokak által nem is ismert certifikat! Nem tudok egyelőre indokot arra, hogy ne játszunk a német kötvények csökkenésére. Persze itt sem a legújabb certi a biztonság. Ügyesnek gondolom ezt a fogásod!
Az árupiac más mint a részvény. Részvény lehet nulla értékű de például a búza, fűrészáru, de legfőkeppen a nemesfémek soha. Óriási a különbség ezért ez más eszközosztály is. Másként kell kezelni!
A spekulatív adatokat mértem. . https://ibb.co/C86srCv . Vizsgálatom szerint, magas az osztályon belüli tőke. Ez ad egy lomhaságot a piacnak, de a csökkenő trend is felfedezhető. Idén május 31-én ért a csúcsra ez a mutató. Viszont még mindig nagyobb a mért adat mint a május eleji "kitöréskor". Vagyis vagy lemegyünk 27-28 szintekre, vagy őrzi mindenki a drágán vett pozícióját és építjük tovább a zászlót. Szerda fontos lesz!
Olyan a piac mintha fontos adatot várnánk, pedig csak USA nyitás jön. Árupiac 14-órától aktív. Mai a lapos meneten, látszik Kína hiánya, ma USA viszi a hátán a piacot. lássuk!
Off.: Erste certifikátosok mit szóltok az Eurobund certikhez? EKB kamatcsökkentés mutatja az eddigi irányt tovább. Short. Van tapasztalat? -Kizártnak tartom, hogy csökkenő EKB kamat mellett a Németek emeljenek a kötvények hozamán. Nem kicsi tőkeáttétek jelentek meg erre!
Na megálltunk 2300-as arany szinten. Tuti fix ameddig az arany nem töri át ezt a szintet addig az ezüst is kap egy féket! EU piac ma sem brillírozott. Ausztrál és Japán piac emelt 1.2%-ot Eu csak 2%-ig vitte. Kész. Újra át kell állni arra, hogy EU piacon veszek nappal, majd hajnalban Ázsiában eladok. Stop baromi fontos!
3000 db Tl-em van összesen. TL26-28-29 egyenló arányban. A 26-ot rég vettem, az 31-nél lenne nullán, a másik kettő 3-5% pluszban van. Ezzel a mennyiséggel 32-nél jönne vissza a pénteki bukó... Most ugyanolyan lassan kúszik fel, mint ahogy lejött pénteken... Akkor láthatunk egy kitörést fel??! Lehet ilyet kérni?!
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)