Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
én igazán szeretem ezt csinálni - pedig 15 évvel ezelőtt mindenemet elvesztettem itt a BÉT-en - sőt még felvett hitelt is elbuktam - de hát azóta más stratégiával fektetek be
tartom a teljes pozit 26/28/29 , a felszuras kozben bovitettem is. valahogy van egy erzesem. eddig nem hallgattam ra, talan most osszejon. semim kulonos, csak egy erzes
Délelőtt az investingen az egyik hír az volt, hogy a Citibank elemzői szerint valószínű a 3000-es aranyár idénre. Délután meghúzták az aranyat és az ezüstöt, aztán utána kijönnek egy olyan cikkel, hogy az elemzői konszenzus szerint magas lesz idén az arany ára, de a 3000 valószínűtlen. :D
Te, én is tartom már de csak keveset 1026-tól. Kész én a trendkövető stratégiát gyakorlom. Ebbe teljesen beleillik. Ha ezt viszik akkor ezt viszik. Nem véletlen kereskedem külföldi eszközökkel is.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)