Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
10% profit van most ha a Forint gyengülésen. Nem szeretem venni egyik deviza certit sem mert 15Ft a spread ami egy 83Ft -os certri ár mellett elég sok.
Köszi! Még egy darabot sem adtam el, remélem nem rontottam el. A blue-kal kapcsolatban teljesen igazad van, olvastam már én is az oroszokról. Kérdés az, hogy valakik be akarnak e olcsón vásárolni mert nem leszünk leminősítve, vagy le leszünk minősítve és csökkentenek a papírjaik mennyiségén.
Mert a többi bluechip tulajdonosi köre összefonódott, és sok benne az orosz vagy Grupama, nevezzük bárhogy is. Egymást tulajdonolják különböző álneveken különböző formában. Ráadásul az orosz piaci kitettségük is nagy. Nézd az orosz telekomot ha van. :)
14:00 kor meg kellene úsznod a német CPI adatot! Éves infláció nőtt a havi csökkent. Kamat tartásra utaló jel erősítheti az eurót. Főleg, hogy a FED se rohan. 380 alá nem mehet a KO. miatt ez egyben támasz is.. ATR megmutatja mekkora lehet a volatilitás. Szerintem jó lehet! De ez most tényleg ultra kockázat.
32 támasz volt 11:00 kor bepillantott alá majd átvitte. 11:00 új órás gyertya eldöntheti milyen szinten fog oldalazni. Arany túladott és támaszon. Itt van hely felfelé. Nehéz ügy! Tudod mit! Szolidalításból vettem pár, szép új ezüst tl29-et 32 alatt. Cél megközelíteni a 33-at. Kipróbálom ha már van új papir, lesz ami lesz!
EBEURHUFTL59 nagyaon közel van a kiütési pont, ebbe vettem játszós összeggel bele, nem volt egyszerű, mert az árjegyző itt is szarakodik, de véleményem szerint inkább gyengülni fog a forint, mint tovább erősödjön.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)