Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Igen. Reggelre aludtam is rá egyet és gondoltam veszek 2-3e db-ot. Ránéztem indulás előtt, látom, hogy már elérhető direktbrókeren 760-70 Ft-ért. Gondoltam várok egy kicsit, merre megyünk, aután majd smartbrókeren beleveszek... Most értem haza, közben legalább 3x kaptam majdnem agyérgörcsöt, hogy azon a szaron keresztül nem lehetett venni... Ezen az áron most viszont biztos nem veszek már bele.
Nem vettem Ricsit reggel, mert elindultam otthonról és a SmartBrókerben nem elérhető... sík ideg vagyok, lett volna rajta több mint 30% haszon néhány óra alatt...
Úgy legyen, akkor lenne valami értelme ennyit csücsülni benne. 1390 felett van csak hasznom a TL38-ban, a többit vitte a KO miatti csere. Részvényben meg 9710-en leszek csak nullán. Szóval nem lenne rossz 10e fölé menni. Hol az a rés???
Ezüstben van egy rés 1 percesen lehet látni,általában napon belül be szokta tölteni.Én eladtam 1000dbot 2400 on, 10.32 kor csinálta a rést.Aztán az is meglehet, hohy nem jön vissza érte.
Ezüstben van egy rés 1 percesen lehet látni,általában napon belül be szokta tölteni.Én eladtam 1000dbot 2400 on, 10.32 kor csinálta a rést.Aztán az is meglehet, hohy nem jön vissza érte.
Kerettől függ bár LOLnak van bőven, nekem a Ricsi iszonyat pénzt felemésztett. Most kicsit szabadítgattam fel, de 3000 certire ezüstben most biztos nem lenne pénzem mint 2-3 hete :))
Hú, nem hiszem el, hogy megelőztelek, 1200 db van. Nem tetszik, hogy ennyire óvatosak vagytok, - LOL nem is vásárol - mert azt jelenti, hogy én voltam vakmerő. Csökkentenem kéne talán, de vásárláson gondolkodom. A fenébe, mekkora dilemma.
eladtam 500 Richtert, otp-be akarom vinni, mert teljesen eltolódtam, a reggeli állás szerint húsz az egyhez volt a Ricsi Otp arányom, most kicsit kozmetikázok rajta
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)