Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
lekötik úgyis az összes bluet (kivéve tcom)... ricsit eladom reggel úgyis magasan nyit, záró előtt visszavettem egy csomó certit , a tl42-t tuti eladom
nagyon remélem én is a szórás után is bőven van még ...valamelyik nap néztem hogy a portfoliom gyakorlatilag fele Richter valamilyen formában, részvény meg 3 féle certi viszont vettem az új certiből ezret még de annyira elegem van már belőle bár most minden együtt roggyant meg, de akkor is
Otp is beszopatott de arra nem vagyok olyan ideges mint a Ricsire. Megy fel 500-at de már megszédül, oszti nélkül már megint 9000-et se ér hát menjenek a búzsba
el is fogom, még egy felhuzast esetleg megvárok és szevasz.. már nagyon idegesito. otp tl90et pluszban eldobtam, majd lejjebb esetleg visszaveszem, egyelore orulok hogy azon nem buktam :D
De ha ezüstbe lenne ugyanennyi pénz már egy kocsi árát összeszedtem volna körülbelül ehelyett mindig adok neki még esélyt.... Egy bajom van az ezüsttel hogy csak 9:05-17 közt érem el...
ez a nap csak arra volt jo hogy elmondhassak megvolt a 70k a buxnak.. aztan ennyi volt. szevasztok. érdekes hogy amig ment a huzas - otp ricsi mol, addig a tkom meg sem moccant..
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)