Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
SPWR-ből van neked sok? Ha hirtelen ugrott szinte duplázott akkor add el realizálj mert ugyanilyen gyorsan esni is fog. (nagy eséllyel) Mi neked a pre market?
Ne haragudjatok elfelejtettem szólni, hogy az adatközlésre a stopot nagyobbra kell belőni. De mivel óriási a kilengés és rossz irányba indul akkor így stop nélkül lehet hirtelen nagy veszteséget elszenvedni. Jobb adatközlés előtt lassan csökkenteni a pozíció méretet vagy felfüggeszteni a kereskedést és visszaszállni utána, vagy bevállalni a nagyobb kockázatot nagy stoppal. Cerifikátnál baromi nehéz ez! Nem késtek le semmiről célunk az ATH! Persze addig le-fel. -Most is újra esünk. . Nekem van egy tapasztalati TP/SL méretem, de mindig keresek fontos szinteket: Aranyra. TL: +8USD Sl -4USD. Ezt bővítettem az árfolyam emelkedésével 2200 USD árfolyam felett TL: +10USD SL -5USD Ezüstre: TL: +0.3 SL -0.15 -itt sokszor rugalmasabb vagyok mert kisebb a pozíció méretem.
Érdemes erre pre marketen megbízást beadni? Mert ilyet még nem csináltam, fogalmam sincs teljesül-e. Nekem ebből sok van, járt 7 dolláron is ma. Ha eladom, az hatalmas haszon lett volna.
1700en adtam el egy kis pakkot, sajnos vissza nem sikerült, túl lent vártam .. másként viselkednek eddig.. aztan lehet hogy a fél5 után majd elszabadul
Türelem! Mondtam ha beesik a héten adatközlések idején, tehát kaptok olcsón, vegyetek de csak kis jelképes pozíciókat! Óriásii itt a piac mérete, energiája, gyorsasága! Fém kiemelkedően volatilitis. Powell beszéd és Ázsia nyitás a következő akadály.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)