Topiknyitó: Lolmachine 2024. 02. 26. 12:55

Ezüst  

Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Nedden
Nedden ma, 17:14
Előzmény: #24616  Nedden
Én mondottam a múlt héten, hogy nem nagyobb hanem kisebb esélyt adok a mai kamatvágásra. 
Legtöbb nemzetközi hírportál növelte az esélyt. Mára ők kb 70-80% esélyt adtak a kamatvágásra.
Én 68%-ot. 
Újra nő az infláció amit Trump csak fokozni fog.
Nekem ma gyanús, hogy nincs Powell külön beszéd a programban!
Trump kijelentése, hogy ha elnök lesz leváltja az egész USA jegybankot vagy lecsréli a kulcs embereket, nem túl bíztató. (olyan Orbános)
Ha ma bár kicsi a valószínűsége, hogy nem lesz vágás, de mégse lenne. Omlana holnap minden!
magnezium
magnezium ma, 17:05
Előzmény: #24616  Nedden
csokkenteni fognak :) de vagyis DE 😅 bejelentik utana hogy lassitanak, szvsz
Bpali ma, 17:04
Előzmény: #24617  Bpali
Remélem leesik oda 😂
Bpali ma, 17:04
2500 ön én is venném..👀
Nedden
Nedden ma, 17:03
Előzmény: #24612  magnezium
Árupiaci és nem USD alapú egyéb eszközök növekedése várható.
Illetve a MNB holnapi önfényezése, hogy a forint mennyit erősödött a dollárral szemben.....
De!!!!
Nem akarok illúzió romboló lenni, de én tavaly ilyenkor éltem meg az egyik legnagyobb tőzsdei kudarcomat.
FED nem vágott, holott mindenki azt várta.
Óriási több milliós veszteséget okozott még nekem is aki csak kishal.
Nedden
Nedden ma, 16:58
Előzmény: #24613  farkasfu
Farkasfű, na nekem a pingvin jelzésed a mai napig gondolat lefagyást okoz! :)
De mindig figyelem elemzésed ha elkapom időben. 
Én mint tudod akár bele is kérdezek! Ami a pozitív kritika részemről!!!  
Nedden
Nedden ma, 16:55
Előzmény: #24611  Placi82
De régen csevegtünk Placi82.
Nem csak Kína spájzol fizikai aranytömböket! 
Cseh, Argentin, Brazil, vietnámi jegybankok sorra számolnak be az aranyvásárláról.
Ja, és Londont megkerülik!
Kína is bedobta a nagy "nem vásárolunk több aranyat" dumát. Bevette a piac, be is esett az árfolyam.
De mit adott a sors HULU LULU már májusban szólt kamu, blöff az egész. (Arany kereskedő tanítóm)
Hong Kong lett az ázsiai ellátó központ.
Nem véletlen volt hír, csak ugye ez olyan semmit mondó, hogy Londonból az aranykészleteket fizikailag átszállították Hong Kong-ba. Sőt! Londoni tárhelyekről sok arany került BRICS országokba. 
Szerinted?
Örülök, hogy tudunk pár mondatot váltani. Sajnos nekem most nincs jó formám... (kemo) de figyellek és bármikor eszmét cserélek Veled!
farkasfu
farkasfu ma, 16:49
Előzmény: #24610  Nedden
Nem szeretem az Elliott elméletet, de nem lehet teljesen nélkülözni a technikai elemzésben. Szinte arra épül az egész és így követni kell, vagy vele haladni..:) 
Át szoktam lépni rajt a pingvinekkel...:))
magnezium
magnezium ma, 16:44
Előzmény: #24598  Nedden
kamatcsokkentesnel elvileg emelkednie kellene a femeknek, nemde? 🙄
Placi82 ma, 16:33
Fundamentális a nem logikus az arany esése....... .
Örült egy vilag. BTC meg 104.000 dollár a kezdeti 15 évvel ezelőtti 1 dollarbol. Hát igen a papír arany ETF ek hatása. Kínaiak igazán kezdhet ének. Már fizikai aranyat lelhivni és akkor jönne a rakéta. De sajnos a saját bányai és orosz szankcios  kitermelesbol spajzolnak. És amíg nemzetközi piacról nem kezdenek el vásárolni az Ázsiai jegybankok és a Globális Dél addig a "Londoniak"😉 szintetikus gold ETF el nyomják le az árfolyamot. 
Ez a nem mainstream magyarázat. 😉
Kínaiak szeretnek  sajnos olcsón  venni sajnos. Ritka pragmatikusan fajta. Ahelyett hogy szét szívatnak a. Londoniakat. Merrt itt a soha vissza nem térő alkalom... Mint a ő az a bizonyos R... báró az Bank of Englandot anno.... De nem ezek a ferdeszemuek majd csak 2500 usd  alatt halmoznak újra fizikait a nemzetközi piacról  ahogy elnezem.......... 
Szaud is vehetne..... 
Nedden
Nedden ma, 16:14
Előzmény: #24606  farkasfu
De jó! Valahol sejtettem ismered.
Az igazság az, hogy én ismerem az Elliott elméletet de nem alkalmazom mert itt mindig találok egy jobb szakértőt! :) 
Viszont egy ázsiában elterjedt jelző rendszer jó megerősítés lehet a nyugati módszerre.
Tudjuk soha nem egy indikátorból, jelzésből próbálunk "jósolni" és fontos a főleg FA zaj kiszűrése.
Szerintem a Ti általatok felvázolt Elliott , Fibo jelzéseteket ha nem is übereli de teljesen más számítási metódus miatt megerősítheti vagy gyengítheti az eredményt.
Mondom,  én kedvelem. Bár az igazi szakirodalma sokkal nagyobb mint az elemzésközpont leírása! Sok idő teljesen kiismerni, de a kezdőknek, haladóknak is tud utat mutatni. Teljes irodalma nagyon nagy!
Szó-szó, néha érdemes valamit más módszerrel is megvizsgálni.
farkasfu
farkasfu ma, 16:13
Előzmény: #24607  Nedden
😃😃
pakk01
pakk01 ma, 15:59
Észre se vettük, de hamarabb jött meg a grinch :D itt volt velünk egész évben :)))
Nedden
Nedden ma, 15:57
Előzmény: #24604  farkasfu
Sejtem!
De mint mondta bölcsen LOL akármit is tesz nem tiltja ki innen. 
Kell az ilyen is! Sőt! Mi lenne ha csak bólogatók lennénk, és nem gondolkodnánk (sakkoznánk)?!
Kell az ellentétes, sőt provokatív vélemény! Ebben BPali nagyon jó, mert akárhogy is, messze nem 
olyan "hüle" mint a más topikokban mínuszokat, beszólásokat szórók.
Ő a mi ellenpólusunk! Kell ám Ő ide! :) 
Nedden
Nedden ma, 15:50
Előzmény: #24599  Valiz
Én hajnalban kereskedem. Nem véletlenül!
1. megtehetem mert nem magyar brókerél vagyok
2. Ázsia mindig nyugodtabb, kiszámíthatóbb
3.Utat mutat az aznapi nyugatabbra lévő piacok hangulatára
4.Ischimoku Ázsiában a legfontosabb indikátor, beteljesítő
5.Korán ébredek mert nekem már ez a bioritmusom
-------------------------------------------------------------------------------------------
Rossz oldala az ázsiai kereskedésnek, hogy kicsit másként kell gondolkodni
Korán kell kelni
Ázsiában az Elliott nem elterjedt. 
------------------------------------------------------------------------------------------
Ischimoku felhő hihetetlen találmány! Sok évig kísérletezett vele a megalkotója. 
Egész Japán használja, így erős a hatása. 
Az Ischimoku nem egy indikátor! Egy komplett jelző rendszer, kissé bonyolult de aki ráérez annak kiváló megerősítés egy Elliott elemzésre! -sőt a legjobb a kettőt kombinálni.
Sok sikert a megismeréséhez!
THX ha megnézted!
farkasfu
farkasfu ma, 15:46
Előzmény: #24603  Nedden
ez csak a megszokott, palimadár stílus volt részéről! 🤣🤣
Nedden
Nedden ma, 15:39
Előzmény: #24602  Bpali
Most komolyan provokálsz minket?
Egyébként a provokációnak van egy visszaütő ereje. Tehát pont fordítva értendő mint amit megfogalmaz.
Ez kb. az irónia de nem vagyok nyelvész sem ..... :)
Én csak egy kis szolid fémöntő vagyok it a nagy piacon. -Úgy sajnálom magam itt a cápák között:)
Bpali ma, 15:23
Richter shortot tartani 8900 ig 👍😂🥷🏼
Bpali ma, 15:21
Misimókus felhő..😂 Ilyenekkel zsibasszátok magatokat .. 

Topik gazda

Lolmachine
Lolmachine
3 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek