Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Jaja. Igazából nem az árfolyamokkal van a baj, mert azok mennek le-fel, teszik a dolgukat. Azzal van a baj amikor a saját pénzünket nem osztjuk be jól, és túlvállaljuk magunkat. Amikor már nincs több forrás még ráhígítani. Ezt a hibát a legtöbb kisbefektető elköveti időnként.
Alábbi grafikonon el lehet képzelni hányan, és hányszor mondták 2008 körül hogy innen már nem eshet lejjebb az OTP: https://kephost.net/p/MTU0Nzg2OA.png Sajnos időnként vannak a józan ésszel nehezen felfogható elmozdulások lefelé is, felfelé is.
Legtöbbször bejön ez a szisztéma, mint ahogy ritkán jön 10-12 -nél nagyobb PIROS sorozat a rouletten. De időnként jön hosszabb sorozat, és akkor nagy zakó van.
138-ig akkor menne sztem, ha jönne egy luminoros hír mondjuk de én is arra fogadnék hogy anélkül nem lépi át a 22k-t legalábbis hamarabb lesz 21 mint 22+ szerintem! persze nem tudjuk mirefel ez a nagy mozgás, nem hagy nyugodni hogy valakik tudnak már valamit vagy csak ennyit menne egy morgan stanley 27k célárra? hmm 18 ezernél miért nem vették?
Tudom, de nem tudtam elengedni, hogy nem néz kicsit se vissza... illetve nem nagyon higítottam, inkább csak költözködtem, de az meg növeli a kitettséget...
Ezzel a megyek utána, ráhígítok technikával egyszer oltári nagyot fogsz zakózni. Ez tényleg így van. A hónapok során összevakargatott pízt simán el lehet bukni gyakorlatilag pillanatok alatt. Engem is elvakított az aranyláz/(ezüstláz) Hát hogy a fenébe lenne ez ismét 30 dollár alatt, elképzelhetetlen Aztán mégiscsak lett, méghozzá bitang gyorsasággal
Ezzel a megyek utána, ráhígítok technikával egyszer oltári nagyot fogsz zakózni. Addig hozza a sok kisebb-nagyobb nyereséget. Az a kérdés hogy mikor jön a zakó. Ha addig több jött össze apróból, mint ami akkor majd elmegy, akkor nem vészes.
Nagyon köszönöm! Bevallom nem vagyok teljesen nyugodt... 22.306 a kiütése a jelenlegi shortomnak. Azt le se merem írni én se, hogy ha tartom a longot, akkor életem legnagyobb hasznát zsebelném most be....
Na én itt már nem adnék vételi ajánlást az biztos! A hetes charton minden teljesült! Még a zöld ~120 is majdnem! Pedig ez a madár egy sok éves ciklus része, havi szintű idősíkon, mint az alsó zöld madár is volt! Ezeket csak első ideiglenes céloknak veszem és ha rövidebb idősíkon megerősítést nyer, akkor maradhat! Megint remekelt, mint az alsó zöld társa is! hmm :)) Ami számít, az a piros madár sávja! Ebből nem hiszem, hogy korr, nélkül tovább megy. A zöld 120% bele esik, ezért passzolt a dolog eddig! Napos charton is néztem, de sok már! A következő madárban már nem hiszek, korr nélkül! Minden célt nem fog elérni, olyan nincs, mert mindig lehet újat felállítani egy pihenő után! Az rsi már szédül, mint én! Nem tudok és akarok senkit biztatni, hogy tovább fel a ta szerint! "Garancia lejárt"! :)))) OTP W/D https://ibb.co/KLK9Yst https://ibb.co/7YnYgtn
Köszönöm! Azért hihetetlen... Volt egy rossz lépésem, eladtam 20K-nál a longot és nyitottam rá shortot, gondolván megjátszom a visszatesztet... na azóta költözök folyton egyik ts-ből a másikba, görgetve / növelve magam előtt a mínuszt... nem hiszem el, hogy nem néz végre vissza....
hoppá, nem voltam eddig...! Hetesen az volt az elvárásom teteje, nagyjából! Azért semelyik vonal/szint nem betonfal, túlliheghet mindent egy kicsit. Megnézem mindjárt, de nekem ez már kapásból is magas..:))
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)