Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
engem az idegesit megint elértük azt a szintet ahonann megyunk mindig minuszba...ha ma is ez lesz holnapi felkapszkodaskor eladom azt megyek mésba..3 szor ugyanabba nem akarok lépni..fillérezni tudok mésba is:_)
egy kis örömhir jol jonne, otp már zöldbe került nálam, mol is, de a ricsi bukot sok melo lesz visszahozni. persze ha a varakozasok bejönnének akkor hamar meglenne az is.
Ezek a “buta” amerikaiak miért nem vesznek át pár irtó hatásos megoldást az infláció csökkentésére?! Pl. Ársapkák, kötelező akciók, ár-összehasonlító állami oldal, rezsicsökkentés stb. Miért nem kérnek tanácsot a Matolcsy-Nagy-Varga triótól? Ezek az amerikaiak de egy fura népség! Mit avatkoznak bele mindenféle háborúba amikor a béke oldalán kell állni, hogy ne legyen pesszimista, bizonytalan jövőkép miatti gerjesztett áremelkedés. Belegondolni is borzalom ha újra nőne az USA infláció és a végén kamatot emelnének mi történne! Azt hiszem a Lehman, Covid, háborús válságok is mind eltörpülnének akkora omlás jönne.
Mindenki tudja semmi nem indokolja a kamatcsökkentést.. Hülyén hangzik de egyrészt mostmár az infla nem engedi, előtte meg anélkül is ath- n voltak az indexek . Ma pozitív korrekcióra számítok. Viszont Izrael válaszcsapása eldöntött tény .. Tehát ha szerencsénk van van ill lesu 1-2 jo napunk VIP kiszállni😂pozikat rendezni. . BÉT max otp többi felesleges erőlködés . Vagy Alteo nyomda Dunahouse menedék ek..
Régen nem láttam ilyen rossz napot a tőzsdéken mint tegnap! Richter TL41 KO. Csúnya volt! Teljesen más irányra számítottam! Mellesleg én is kisbüfi vok. Szerencsétlen AKKO részvényem a földbe döngölték. VW, Rolls kínlódott, de még FOREX és BTC pozícióim is zuhantak stb... Teljes portfólióm tegnap akkorát esett, hogy nem is mertem követni.... Powell tegnapi kamatcsökkentési ódázása a kisebb tőzsdéket kivégzi! Ki fog befektetni egy kockázatos piacon amíg kockázat nélkül ülhet "magas" hozamú USA kötvényekben?! Nagytőkéseknek és az intézményi befektetőknek az 5% baromi jó kamat. Sajnos ezt érezzük a fémpiacon is.
Most kaptam egy megerősítést. Erősebb bika trend alakult ki. (Ma követem a Brókerem, jó szamárvezető nekem.... ) majd csak leülepednek a dolgok. Sok a zavaró tényező. https://ibb.co/DLQ7j0h
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)