Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ne is mondjátok! Tele vagyok TL39-el. Most tőkét kell bevonnom, hogy nagyobb mennyiségű 38-ra váltsam. Mert azért ezt nem kellene már elveszíteni. Túlmegyek a tervezett befektetési összegen, pedig megbeszéltem magammal, hogy lassan és megfontoltan csinálom.
Ezt próbálom megfejteni hetek óta. Ugyanezen gondoskodás mentén tartottam a TL41-et, sőt! Vettem hozzá 39-et. Na most ott tartok, hogy tegnap buktam 3M-t a TL41-el és ma még ennyit bukhatok, ha kiütik a 39-et is…. és én egy kisbüfi vagyok. A nagyok vajon mit szólnak ehhez? Jó lenne, ha kiderülne végre, hogy hol van a kutya elásva!
de közben sírok, mert a legjobb cég Tudjátok mi a concorde célára? 12990 Ft máshol is 11-12k hogy a pékfaszába van ez? a forint egy fos + amcsiban a vraylar áfamentes lett idén, ami csak még több forgalmat generál hol van a hiba!!!!!!!!???????????
nem tudom, nem értem...szerintem a shortosok keze van a dologban, vettem 1500 db-ot a még lejjebb lévő certiből, de már k.rvára elegem van belőle nem értem mire várnak, ha azért indítottak srv-t mert olcsó a részvény, akkor lehet újrakezdeni...a részvényár a 200 napos alá esett és alatta van a 22' decemberi árnak is, másfél év elteltével megint 8xxx volt a papír, miközben volt egy 30%-os infláció ha ma nem pattan fel ez hónapok mire talpra fog állni azon gondolkozom ha lesz 1-2% emelkedés kivágom az egészet a fenébe és átjövök ezüstbe vagy valahova máshova
Borzalom volt a tegnapi nap! Mindenem pirosban volt pedig sok eszközöm van. Még a befektetési jegyeim is! De olyan piros volt minden, hogy még a Dán tőzsde is leégett..... Iran-Izrael Ukrajna-Oroszország Trump pere Powell szerint elúszott a nyári kamatvágás Kína GDP nő, de az ipar csökken.....
Kérdés, hogy folytatódik e ma az őrület. Nem értem a Ricsi vezérkart! Az ilyen borús napokra ott az srv, hogy védje a befektetők érdekeit… Csányi ezt jól csinálja!
Tudom, hogy OFF TOPIC de mi az oka , hogy a Ricsivel ennyire elbántak ? Izraeli háború ? Ukrán háború ? Vagy egyenlőre csak a találgatás megy? Amikor pár hete az a sok ezer darabos certi eladás oda csapott az árfolyamnak szépen elkezdtem eladogatni certiket sok nem maradt vártam a megváltást de egyenlőre nem sikerül megfejteni mire fel ez a nagy visszaesés.
Jó reggelt! Kétségtelen, hogy van benne potenciál, csak kicsit rohanós volt az elmúlt időszak. Szerintem a 30-ról 1-2x még visszajövünk, de az látszik, hogy a 28 erős támasz.
Nézegetem az ezüstünket jobb híján… nem tudok aludni, felzaklatott a BÉT, főleg a Ricsi… Egyelőre a 200 napos megfogta óráson, innen akár pattanhatunk is és mehetünk újra neki a 30$-nak, közben a $ nagyot ment a Ft-al szemben, ha megnyugszanak a kedélyek lehet jó lehet egy USD/HUF short is! :) Nem tudom mi van a világban, de az az érzésem, hogy itt most mindenki hülye…
Itt az az egyik kérdés mer -e az EKB kamatotcsökkenteni a FED előtt ( nagyon kellene) másrészt az amerikai kormánynak is jól jönne .. Hm lehet kitalál valamit elnézve a siralmas piacokat
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)