Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ezt olvasom a hírlevelemben:az izraeli védelmi miniszter és a hadsereg parancsnoka is az Irán elleni válaszcsapás elkerülhetetlenségéről beszélt, ez a reggeli megnyugvás után ismét hozott vevőket a nemesfémek piacán és minimálisan, de az olajban is, miközben szintén nem támogatta a részvénypiac vételi oldalát. Az izraeli légierő szerint végeztek a támadásra való felkészüléssel és a célpontok kijelölése is megtörtént. Irán pedig erre a hétvéginél még erősebb választ ígért.
Én meg azon gondolkodom az Oroszorszk Iárn Kína tengely most döntésre tudja vinni amit akar az Usa már nem bír 3 helyen lenni. Benne van egy taiwan a levegőbe főleg azuát hog yaz Usa szórakozik az arany rval is meg embargózgat..Na most józan ésszel belegondolva az aranynak a háborúra való tekintettel emelkedni kellene...elvileg..de nem az van. AZ usa tolja le az árat a kínai meg hülye lenne többet adni...Már az arany is hadszintér lett meg a spekulció melegágya.. Neddennek igaz van bnyarészvényekbe kell(ene ) gondolkodni..Aluminiumot is írta rezet,..
persze, ez nem is kerdes. mar nezegettem mas platformot, csak az erste nekem kenyelmi szempontbol tokeletes volt. itt van szla, csak ket kattintas es a love a tozsden van es forditva.
azert azt jegyezzuk meg, hogy a 28,30-at is latatlanban alairtuk volna sokan par hettel ezelott. szoval kicsit amugy is eloreszaladt az ár. persze ez a par ora pangas erdekes. mintha a béten lenne :D 1430kor lesz valami usa adat.
Gondolkodóba ejtett most OTP is. Ricsiből is azért nem szálltam ki időben, mert reménykedtem a nagy feltámadásban, ATH-ban, meg hasonlókban. OTp-ből is van 6.000 db certim (mondjuk ott Tl90 csak 1500), jelenleg 1,5M Ft pluszban. Lehet kivágom, és nem leszek kapzsi. Aztán ha adódik valami alkalom valahol, van tőkém vásárolni. A certi pénz az certi pénz. Máshonnan nem akarok ide csoportosítani egy Ft-ot sem!
Hát rendesen ráfaragtam ma reggel én is, el sem adtam semmit, az összes ricsimet kiütötték. Ha mostantól a 39 miatt kell aggódni tovább, hát akkor letépem az arcomat. Szintén elkezdtem TL38-at vásárolni, egyenlőre 270 db-ot csak. No, meg nagyon sok Richter részvényt, amivel 9770-en visszaveszem majd a bukót. Persze, ha egyszer odaér... Most meg ezüstre nem maradt pénzem, ha nem adok el valamit. Sakk-matt. Talán jobb is a várakozás.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)