Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
jön a 13 órás emelkedés! Remélem kitartó lesz! 🙏 Ha gyors lesz az nem jó, mert hamar túlvett lesz és rezeg a léc majd...:) Silver/h1 https://ibb.co/88gbY82
Ami olajjal megy (autó, repülés) az nekem olyan mínusz hogy már lélekben leírtam ... az arab légitársasággal versenyezni ... nagyon nehéz, nekik olcsó az olaj.
Egyetértek, tényleg jó lenne, ha hoznának új cégeket, vagy akár árupiacról is valamit. Lufthansát eddig nem követtem. Tudsz róla valamit? Érdemes lesz foglalkozni vele?
Éppen most jegyeztem meg, hogy furcsa, hogy nincs gáz long. Köszi az infót! Úgy látom lesz gáz mégis. - ez jó. Úgy látom a német autóiparba nem hoznak újat - ez is jó Úgy látom lesz Lufthansa - ez is jó mert valami friss dolog Úgy látom semmi új eszköz nem lesz. Jó lenne pár közfogyasztási vállalat, pl. Unilever, Coca Cola, Nestlé, Zalando stb.
Én majdnem minden otp részvényt eladtam 21110-en, valahogy 18 db megmaradt... Na sebaj De már én is visszavettem az összeset , sőt volt még plusz is a nagy ontesben
Ezüst újra 30 alatt! Na azért ez már sokkoló. Ha elúszik ma a decemberi kamatvágás lehetősége akkor az arany (átmenetileg) a földbe fog állni. Majd rájönnek nem a kriptó az igazi érték. De most oda megy a tőke. De felfordult a világ Trump győzelme óta! Attól tartok lesz itt még nagy és kiszámíthatatlan fordulat.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)