Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Dogecoin szerintem bullos.Tegnap a pepét zártam +97% kal kettő nap alatt.Elképesztő amit művelnek ezek a coinok.Pék haver poénból bezúzott 20m t 10 napja,most 43m tart,és nem érti, hogy mi történt?! Ő már 15% nak is őrült volna.:)
Ez szépen menetelt, a 161.8-nál megsem rezzent, de itt sok a doji már! Kezd gyanús lenni... Meg kéne nézni több idősíkon is, de most kihagyom..:) Bitcoin/D https://ibb.co/6wKczYd
A 31.5 ig, el lehet húzni az órás rsi-vel a túlvettségi szintre. A 32.5 már kizártnak látszik! Persze pár kanyarral meg lehet oldani, de azt egyelőre nem lehet kiszámolni! A 31.5 sem teljesen egyértelmű. Kell egy nap, holnap 14-óráig, egyenletes tempó, ahogy lejött az utolsó szakaszban!! Lesz egy cidris éjszak közben és holnap péntek, tehát jön a hétvége! Ehhez már idegek kellenek, ha továbbra is tökölés lesz! ~31.15 az előző csúcs, ezt mindenképpen hozni kellene holnap/ig!
OTP bejöhet még, minden szinten túlvett, bár ez nem hat meg senkit..:) A zöld madár a kedvencem (120%), mert a tesója alul fordított 120-nál! Két éve tettem ide fel! Aztán jött a másik kettő egy éve, ami erősítette a célzónát! Jó ez hetes idősík, ez nem certi képes...! A piros lenne a lényeg a három közül, mert az méri a teljes emelkedő trendet a zöld szakaszán belül! A zöld már csak bonusz lenne. Havi szintű madár, ott már azért nagyobb szórás lehet! Szeptemberben, még két hónap késésben volt az árfolyam és le is mondtam már a határidő eléréséről! Erre múlt héten begorombult és behozta a lemaradást. Trump itt is bekavart! 🤣 A héten "kell" elérni a piros 120%/21800-t! hmm A piros függőleges vonal jelzi, alul a dátummal, (hetes dátum)! Itt tartunk most: OTP/W https://ibb.co/pxswCYY
nem, biztos hogy nem annak ellenére hogy ma vettem egy csomót gyorsan számolok egy nagyjábóli értéket ha elmenne és 32,5-ig és addig nem adnék el egy darabot se belőle (ami kizárt) akkor a gáz mínuszát is visszatermelném 31,5 már jó lenne amúgy, akkor csak a gázos veszteség maradna meg az elmúlt hetekből mint nagyobb veszteség, de boldog lennék vele már...
A mozgalmassággal nincs bajom. Inkább a sikertelenség aggaszt egy kicsit.:( De minden átmeneti, a ború előbb -utóbb derűvé válik. Csak sokszor mielőtt kiderülne, mentem a menthetőt, még azt is amit nem is kéne nagyon menteni, ezért most ülök lekötött kezekkel és imákat mormolok. :) Az asszony meg mondogatja, hogy ugye elmegyünk januárba is wellnesbe, amire mostani lelki állapotban csak nyögni tudok. :)
Szép napot Hölgyeim és Uraim! Idegeim kikészültek a mai napon. Shortolom az OTP-t 20700-21000 közötti vételekkel. Én marha, mint hogy inkább longolnám, de akkor biztos esne. :)) Ezüstre rá se merek nézni.:( Appban jelentős bővítést hajtottam végre, félve attól, hogy a tőkémet eljátszom a certizéssel. ::))) Richtert beszívtam, várom a jó beszállási lehetőséget, és reménykedem, hogy egyszer nullán leszek. Wabi-ba várom a csodát.:( Tegnap a munkahelyemen is leszívtak. Kész vagyok, a nap se süt és a virágok is lankadnak. De egy biztos egyszer ki süt ránk is a nap. Hajrá harcosok ne lankadjatok!!!!!
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)