Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Óktoberi aljat törte az ezüst,kérdés fals törés volt-e?Ha nem 28.7 szerintem a köv .szint nálam.Ha igaz hogy a réz elöre jelzö,akkor rotty.Réz nagyon rosszul néz ki,.pedig szépen hozta az xabcd kombit,c-nél sajna elakadt
kicsit kinagyítottam, mert az előzőre nem fért oda minden! Az új zászló a lila madár, az ellenállása 61.8 -nál. Ez a 4.-től induló hullám! Egy rakáson minden, egy túladott rsi-vel, ezt persze lehet fokozni, túladni még. Van egy trendvonalunk is. Bolli aljnál is vagyunk, de az nyúlik mint a gatya gumi, nem is tettem fel! Többet nem tudok ilyen rövid távon kihozni! Napos charton hiába is nézzük, mert a certiknek rövidebb táv kell ilyenkor. Silver, h1 https://ibb.co/8BzpVCn
Én tegnap vettem bele a német elemző fószer alapján 30,8 on, mivel 30,5 fölött longot modott, és 30,4-nél határoztam meg a stopot. És mégsem tudtam eladni, ahogy terveztem, mert nem volt kereskedési idő éjjel. Reggelre természetesen beesett. Kénytelen vagyok megvárni a következő stop szintet 29,65-nél. Ha ez alá menne, mondjuk 29,5-re, végeztem ezzel egy időre, és kiiszom a cimborám borkészletét. Remélem nem fogja bánni. Lehet, hagyni kellene egy jó időre az egészet, és megelégedni az idei évvel, ami van, ami maradt.
Letörte az előző havi gyertyát is. Ha a tl33 a mai napot egyáltalán túléli, akkor csak néhány napot adok neki. A dollár ellenállásnál van, amit szerintem törni fog és utána megnyílik az út 112-ig. Az ezüstnél örülhetünk ha a 27.7 megfogja.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)