Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
meglatjuk, USA most zarva, delutanra (reggelre) talan feldolgozzak valamennyire a kis lelkükben hogy mi is történt.. amugy érdekelne engem is, hogy konkrétan ez nekünk miert jo? úgy értem viktornak.. kina ellen van trump - nalunk a kinai akkugyarak sorakoznak. még ha itt is gyártják le ami oda kellene majd, a vedovamok es protekcionizmus hazavagja az exportot. kivancsi vagyok arra is, mi lesz ezen a pesti dzsemborin az euval.. zselé tényleg jön-e és trumplinak lesz e telefonja viktorral..
Arany “végre “ beesett. Eddig erős volt! De! Nézzetek, DXY m15 dupla csúcs és én esést látok benne. Tehát én most veszek aranyat, legfeljebb a stop kivág. Devizapároknál is nézem a lehetőséget. USD/JPY short Mar pár perc alatt pluszbN vagyok!
Mert győzött a protekcionizmus, populizmus, a vad kapitalizmus, a helikopterpénz, a rasszizmus, az elkeseredettség ami a radikális mozgalmakat táplálja. Aranynak jó lehet amíg be nem indul az USA infláció és nem az USD vagy az USA kötvény a vonzóbb.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)