Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Én ezt feladtam. Kizárólag erkölcsileg tudom nézni a helyzetet. Végtelenül szomorú, hogy mindkét párt ezeket-az erdeti- jelölteket tudta indítani. Bemutatták mennyire nevetséges az egész választás. Harris legalább nem félőrült 75 éves barom. A mi szégyenünk M.P. az övék a jelöltek. Itt tartunk. Mindegy, a felvett pozikért sem adom a lelkem, ha jó, ha nem, lényegtelen.
Trump talán magyar szempontból lenne jobb, de nem tudom ez a többi piac szempontjából mit jelentene, olvasok pro és kontra érveket is... elméletileg a részvényeknek jót tenne és a dollár gyengülne...a fene tudja amúgy. Én bármit kinézek a piacból, azt is hogy örömünnep lenne meg azt is hogy szakadás.
valóban, a chip gyártást hagyta a kormány. Mondjuk nem lett volna igazi esély 1-1 nagy chip gyárat idehozni. Az autógyártás önmagában nem rossz ötlet, az akkumlátor gyártás viszont az.
Azért én bírnám, ha záros határidőn belül talpra állna a felső piros madár! :))) Vagy talpra állhat felőlem az alsó is, csak előtte akkor jó irányt vegyünk fel! :D
Kivárás van, egyértelmű! Harris ugyan az, mint Biden, vagy rosszabb! Eddig is ők irányítottak! Továbbra sem csípnek majd bennünket! Trump legalább kiállt mellettünk a kampánya alatt, talán hasznosabb nekünk..:)) Rá szavaznák.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)