Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Mar szégyellem leírni az arany 8óra ótta mekkora pluszt hozott. Van ebben erő bőven. ( Lassan 1800 USD ) . Ne shortoljatok ezüstöt se. Inkább arany long!
Most nagyon OTP-re és Ricsire figyeltem. Amúgy ezüsttöl és minden mástól tartok kicsit, ami árupiac. Lehet, hogy lecsengett a sokk, de ne felejtsétek el, hogy délután még jönnek az amcsik... ha beleadnak nagy szarban leszünk.
Arany : tartja magát kedvezőbb az FA Ezüst : két duplacsúcs de szerintem túl vagyunk rajta. Fontos a holnapi kínai adat az ezüstnek. . Nekem nincs ezüstöm, de az arany ha megindul húzni fogja ha jók az adatok. Mellesleg azért a mai sokk után készüljünk a kamatvágásra. Bővebb TA Ff mesteré , hosszabb távon.
Óráson, ahogy látod és említettem, ez a 120%, már kritikus szinten van! Az utolsó emelkedő hullám 0,618%-a alatt van, de mindjárt vissza is húzták! Innen kellene már emelkedni, ha nem akkor baj van! Naposon célár megvan, támasz támaszt és a 0.382%-os korrekciónak is fogni kell már! Ha tovább menne, akkor baj van valahol és a csati alja jön! Rsi is engedi naposon! Innen a környékről emelkedni kellene, de az nem jelenti azt, hogy utána nem fordulhat még le! Most jön a politikai átrendeződés és hogy mit térit el, azt nem lehet tudni és ki kel várni! hmm Silver/D
nincs előttem, de ha a 61,8-at átviszi, akkor élesedik mindig a célár pingi! Akár hol is van.. Az ne tévesszen meg, hogy nincs mindig megfordítva, a 61.8% után éles már! A 61.8% és a többi támasz, ellenállást is akkor veszem "áttörtnek", ha van két gyertya mögötte már! A két gyertyának, teljes mértékben a szinten túl kell lennie és egymás mellett! (napos idősíkon) A leszúrások nem érdekesek!
Tipp, pár nap 74e feletti időszak kell a stabilizálódáshoz és Trump fixálása után BTC long lehetőség nyílhat. Évek óta jó a kriptónak a november december idén még jobb lehet. Én Binance felületen kereskedem vele. De van Erste Frankfurti szekcióban BTC etf is.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)