A Hellofresh saját részvény visszavásárlás miatt ugorhat. A Lufthansa idén 4x maradt alul az 50 napos mozgóátlaggal vívott harcban, a héten megpróbálja ötödször is. Most sikerülhet? Bayer nagyon stabil, Pierer Mobilitynek talán megvolt az alja, RWE már nem emlékszem kinek az ötlete volt, de az is szép, Lenzing az enyém volt, csak nem vettem belőle :) De az is majd 20% pluszban van a mélypontról.
Sziasztok, lenne még egy kérdésem. :) Ha mondjuk, veszek TBSZ-re Allianz részvényt, annak az árfolyam nyereségére és az osztalékára ugyanazok az adózási szabályok vonatkoznak, mint ha magyar részvényt vettem volna? Előre is köszi szépen a választ.
Ezeket a gamma rángatja. Péntek a legközelebbi opciós lejárat, az $34 call opciókból csak ma 85 ezer cserélt gazdát (x100 részvény). Szerintem pénteken 30 alatt lesz. De nem veszek rá put-ot, 455%-os IV mellett.
Ez egy jó kérdés, én is kaszinónak tartom, amikor nagyot esik belenyúlok, aztán 1-2 napon belül dobom is. Viszont simán benne van, hogy az üzleti modell működik, ha nem is olyan fényesen, mint a Covid idejében. Ha így van, akkor nagyot lehet vele fogni.
Elbukjuk a bele fektetett pénzünket, vagy kitalál a cég valami újat ami miatt nullán kiszállhatunk. Jól írtad, ez egy olyan vállalkozás amire nincsen igény. Sajnos én is beszoptam.
Eurós részvények vitasarok