Ezt nem tudom, de ma vettem belőle egy kisebb adagot. Van TUI-m is, pont 6.21-re álltam ma be még venni, addig is ment le, de persze nem kaptam. Én hiszek a turizmusban, szerintem 7.5-ig simán jó lehet a jelentésig.
Nem tartom jó cégnek, sok az adóssága, a konkurencia erős, a dolgozók elégedetlenek, ők meg osztalékot szórnak ahelyett hogy az adósságot dolgoznák le. Én technikai alapon vettem, de nem teljesült a céláram és beleragadtam. Viszont kaptam osztalékot.
6.3 megfogta áprilisban, onnan pattanhat, de idén az 50 napos mozgóátlag mindig visszaverte (6.8 jelenleg). 5.4, 4.9 a következő támaszok, ehhez fundamentális problémák kellenek, még több sztrájk, de még inkább új részvény kibocsájtás, ilyesmi. Jelentésig több mint 2 hónap van hátra. Akár innen is pattanhat, de csak 6.8-ig. Talán ott ki is kéne dobnom.
CVS-t 55,6-nál eladtam, mert összedőlt. Gyakorlatilag az esés utáni csúcsot vettem meg hétfőn, amikor elindult felfelé. Gondolom most meg az alját adtam el, de nem tudom megsaccolni ennek a rossz hírnek a valódi jelentőségét.
Még nem. A második kör. Az első már zárva. Azt hiszem beírtam ide is. Ticket SH. Első nyitva 11,96 zárva 12, 42 ig . Vissza nyitás 12, 08. A két pozi összege nulla, ha 11,80 alá zár. Ott szomorkodás és fej vakarás. Múlt havi átfogó továbbra is remélem, hogy nem kamu. Negyed évesen nem varok 5000 feletti zárást. Visszateszt 4740 környékére elvárt.
Az SP500 short már pluszos? Én CVS-be és Pierer Mobilitybe álltam be a héten, és az Intel, Baxter, GXO, Paypal chartokat nézegetem időtöltésként (mint long ötletek).
Pierer Mobility-ből megvettem a kezdőcsomagot (nem sok). Érdekes, hogy svájci bejegyzésű, és csak kétszer jelent évente (nincs Q1 earnings). Tehát augusztusig nem várható hír se, lecsúszhat 33-ra vagy 30 alá is.
Eurós részvények vitasarok