Diageo, Vodafone van Xetrán, mindkettő osztalékfizető és korábban valaki beírta hogy ami brit bejegyzésű, arra nincs osztalékadó akkor se ha más országban veszed meg.
Okosabbakat kellene megkérdezni. Mindenesetre 4,75 € az osztalékajánlat. Kicsit számolgass, nézd meg a chartot is. Nagyon nem mélyedtem bele, mert nem vettem akkora pozit.
Amiket én nézek: -Diageo (talán ez vehető a héten) -Vodafone (törje le a korábbi támaszt, egy utolsó shakeout) -Douglas (csak kisebb összeggel, de akár ma is) Első kettő nem is euros, bár talán meg lehet venni euroért is, függően attól, hol kereskedsz. Mindhárman vételi szinthez közelítenek, a forgalmat figyelem erősen, megveszik-e az esést. Stellantis is jó lehet, bár korábban, 12 alatt hype-oltam. Még mindig nincs CEO, de már kezd túlvett lenni. TUI-t is érdemes figyelni, 2023 decembere óta tartja az 50 heti mozgóátlag, ettől még most elvesztheti, 7 alatt naponta ránéznék.
Thyssenesek örülhetnek, Douglaszosok sírhatnak. - Nekem egyikből sincsen. Viszont a jó Deliveryt eladtam a múlt héten, amikor fialni kezdett. Ez a méreg, nem a cián!
Ezt még nem tudni. Ami biztos, hogy az igazgatóság 4,75 € osztalék kifizetésének a megszavazását fogja javasolni a közgyűlésnek. Ha ezt megszavazták, majd utána döntenek az időpontról. Ekkor válik ismertté a forduló nap is.
Eurós részvények vitasarok