Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Gondoltam, hogy alig nőtt a tározók töltöttsége, mert Gulyás nem egyenesen válaszolt, hanem elkezdett handabandázni. Nem mondott százalékot amit eddig elmondtak, hanem csak “téli napot”. Augusztus 23-án 80 téli napra volt elegendő, most pedig 89 napra elég szerinte. Ha ebbe beleszámolták az azóta bejelentett fogyasztáscsökkentési intézkedéseket is akkor az elég nagy baj.
LÁTSZÓLAG !!!!! Érdemben a boltokban a többi árut drágábban adják, a Bankok pedig az ügyfeleken hajtják be ilyen-olyan formában. És mindenhol így lesz. A lényeg,hogy a "tetveknek" ne kelljen pénzt,támogatást adni. Több maradjon lopni. AZ EU NE ADJON PÉNZT !!!!!!!!!!!!!! Akkor már játszuk végig. Meglátjuk mi lesz. A VÉGTELENSÉGIG nem fognak tudni az Állampolgároktól pénzt behajtani,hogy többet lophassanak !!!!!!!!!!!!!
Orál-anál betiltva ! Recskázni csak spermabankban :) - Amúgy ha annyira demokrácia orbánisztán a kérdés egy népszavazást is megérne pár kérdéssel kiegészítve mint pl. az EU ügyészség stb.stb....
Nemsokára elmondja Gulyás, hogy nagyon jól haladnak a tárgyalások, "nincs szakmai vita" Magyarország és Brüsszel között. Már látszik, hogy nagyjából ez a stratégia, a döntés előtti utolsó napon is azt fogják mondani, hogy minden rendben van és remélhetőleg megkapjuk a pénzt.
Van esély a kivezetésre, ha most nem teszik, akkor felmehet az olajár, és nehezebb lesz. A propaganda a háborúra és Brüsszelre fogja, és probléma megoldva.
Tegnap este bezsebeltem, amit még tudtam a hanyatló nyugat valutájából...erre ma kormányinfo... Mondjuk attól nem tartok, hogy bejelentik, hogy csatlakozunk az ügyészséghez, meg boccs, elk*rtuk mi is és akkor 380-on nyitunk. Főni fb-jén már nyomja, hogy a szankció rossz...remélem jó döntés volt és hétfőn nem lesz az árfolyamban 3-as, max. középen. Nagyon a benzinsapkát nyomják, hogy azt kivezetik. Akkor viszont helló infla!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)