Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Sztem most van egy nyugis időszak. De ahogy a klasszikus mondja, a nemzetközi helyzet fokozódhat. Olvasd vissza Goldie szavait. Igazából a kamat most oké, de ha marad Orbán eddigi kormányzása, és az infla is úgy durran el,ahogy az MNB mondja, akkor látni fogunk még itt cifra dolgokat. Ez a mozgás,amit most a forint csinál, korrekció,és nem egy impulzív mozgás. Ha ez ereszkedő csatornát felfelé töri,akkor minimum csúcsbeállításnak kell jönnie. Nem akarlak döntésre rábeszélni, de arra is gondolj,ha ne adj isten "menni kell" ,akkor a forinttal semmit nem tudsz majd kezdeni.
Komám én csak arra hívom fel a figyelmet, h valamit valakik nagyon rosszul csinálnak, hogy ide jutott az ország! Vagy szerinted ez normális ami itt folyik? Mutass még egy európai országot, de lassan 1 országot az elmúlt 3-6 hónapban ami rosszabbul teljesített, mint ez a FO$! Tudod mit jelent az, hogy értéktelenedik ilyen szintet a pénz? (főnököd megmondta annak idején(kilopják a pénzt az emberek zsebéből) és kik lopják ki??) Ki ad tippeket? ezek nem tippek csak összehasonlítások Mutass már egy olyan hszt amiben valakinek valamit tanácsoltam????
Úgy legyen. Bár már olyan magas az alap kamat, hogy nem remélek további gyengülést. Orbánék ízelítőt kaptak abból, hogy mi van, ha folytatják a csúszó leértékelést. A 400 körüli árfolyam a teteje szerintem jelenleg. Hál Istennek meg egyenlőre nem török líra
Ha cfd annak nagyon nehez a lelki oldala ismerem en is buktam olajat eur hufot, pedig hufra tettem akkor :) ha kibírod fejben akkor az aug veget de 22-ot az eu hireket vard meg.
OK. Így van . Azt kívánnám ,ne gyűlölködés legyen a fő vonal , hanem a tanulás , előre lépés , új kerekedési ötletek stb. Mondom ezt úgy , hogy jóval - jóval alacsonyabb áron komoly összeget tartok euróban. Ettől függetlenül nem tudok gyűlölettel beszélni a Forintról. Az MNB ellen pedig sosem harcolok , Mert a kamat döntően meghatározza az árfolyamot. Csiki -csuki folyik, húzd meg, ereszd meg , szerintem az EUR/ HUF-ban ezt kell figyelni. Az MNB kényszerhelyzetben van , most az események után megy, de lesz olyan helyzet , volt is amikor ők irányítják az árfolyamot , még ha mást mondanak is .
Hat ebben nem értek veled egyet, foleg a masodik reszben, de ettol meg akar igazad is lehet. A nagy jatekosok ellen, akik a piacokat mozgatjak, gyakorlatilag csak a stop véd meg. Az információ is hamarabb ott van magasabb körökben, mint nálunk, földi halandóknal. De ettol meg lehetsz sikeres, de iszonyat onfegyelem, psziche kell, es erzelembol nem kereskedhetsz.
Szerintem meg a tőzsde és a forex is alapvetően kaszinó. A "kidolgozott kereskedési rendszer" egy önámítás, amivel azt hiszed, hogy okosabb vagy, mint a véletlen. Maximum az oddsaidat növeled csak, de attól még sima szerencsejáték az egész. Mondjuk én a közgázt is pszeudotudománynak tartom, csak jó a marketingje és a lobbiereje.
A mínuszolókkal,de a pluszolókkal sem kell itt foglalkozni. Igazából nem is értem,ennek mi a jelentősége itt. Továbbra is azt gondolom,hogy kidolgozott kereskedési rendszer nélkül csak casinó a forex és a tőzsde.
Nem ugyanolyan vagyok , ezért is kapom a rengeteg mínuszt , és ezért nem vásárolok 412-ért. .Igaz az én gatyám nem szakadt. Pl szerinted Géza hozzászóló ? Jó tippeket ad ? Épülnek trágár, gyűlölködő beszédéből az itt lévők? Mire jó ez? Látod vannak hiszékenyek akik készpénznek veszik amit mond, és elbukják amijük van. Veled és hasonlókkal megértem magam és tisztellek.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)