Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Bandi, tul jo a helyesirasod, hogy valodi fideszes lehess. Nezd meg kaka ve es tarsait, akik nyomjak a parthiradot. Se kozpontozni, se ragzani nem tudnak. A jo troll odafigyel a helytelen irasra is! :)
400 az új 320 az mnb oda teszi a FO$rint árfolyamát ahová akarja!! Hát ezek szerint ide akarja... *************************************************************************************************** https://www.portfolio.hu/deviza/20180614/miert-buntetik-a-forintot-a-320-az-uj-310-288874 * https://nepszava.hu/3058893_kormanyzati-politika-a-forintgyengites "Nem valamiféle külső okok, nem a világgazdasági lassulás, vagy valami
ősi kipcsak átok sújtja szeretett pénzünket, hanem ez egy tudatos
stratégia eredménye" – írta Zsiday Viktor befektetési guru pénzügyi
blogjában. Zsiday szerint a Magyar Nemzeti Bank (MNB)
devizagyengítéssel próbál védekezni a világgazdasági lassulás ellen, és
ezt könnyedén eléri: „bőséges forintlikviditást tart, és ha megkérdezik
tőle, hogy mi van a forinttal, elégedetten ránéz a monitorra, és közli,
hogy minden rendben, szépen gyengül. Az MNB bármikor, könnyedén tudja
beállítani a forint árfolyamát 300 és 350 között. Oda, ahova akarja (…)
. Egyelőre tökéletesen elégedettek a forint gyengülő trendjével, tehát
tartják az alacsony kamatokat - de nem biztos, hogy ez mindig így lesz” –
zárja cikkét az elemző.
FO$rint 403.940 +2.410
+0.60% pln 4.7150 +0.0057 +0.12% ron 4.9443 +0.0050 +0.10% hrk 7.5265 -0.0004 -0.01% czk 24.7420 +0.0330 +0.13% bgn 1.9559 +0.0008 +0.04% FO$rint ismét magasan a legsz@rabb!!! Naponta elvesznek a pénzünk értékéből régió felett 0,4-0,5 % ot!!! Az elmúlt években ez 0,2 körül volt hát megduplázták. Eddig csak borotválták az emberek , hámozták, most meg NYÚZZÁK ELEVENEN.
Miután tegnap a minister azt nyilatkozta, hogy az Aldi fizetésemelése miatt nő az infláció (mi más miatt, ugye), és vélhetően a jövőben is hasonlóan bölcs nyilatkozatokra számíthatunk ettől a kedves embertől, én szerényen a 430 irányába tippelnék. USDHUF-ban most sikeresen el is értük az új csúcsot - gondolom ezt is az Aldi miatt. Azt azért el kell ismerni, hogy ímmel-ámmal ugyan, de emelik a kamatot, meglátjuk, mire lesz elég.
Törölt felhasználó2022. 07. 05. 09:18
Kicsit irigylem blackmirror nicket, aki giga pozit vett fel eurhuf longra. Gondolom, küld egy palack jobb bort Fsocietynek hálája jeléül.
A hét végén leugrottam Szlovéniába. Ennyi magyar politikust egy helyen régen láttam mint ott, már értem miért is vagyunk nyakig benne a Szlovén politikában.
Igen, eleg gyakran kötnek ilyeneket. Mondjuk éppenséggel lehetne kötni masmit is, nem csak fedezeti ugyletet, pl opcio. De cegeknel ezek itthon nem igazan jellemzoek.
"A gazdaság a stabil forintot szereti A nagyobb gyártó exportőröknek, így a Videotonnak is, jelentős forintban felmerülő költségeik is vannak. Ilyen például a dolgozók bére vagy a termelés során felhasznált energia. Normál esetben gyakran kötnek fedezeti ügyleteket határidős, euró eladások formájában, akár 3 évre előre is. Sinkó hangsúlyozta: Ilyen vágtázó forintgyengülés esetén azonban, mint ami most bekövetkezett, az ilyen üzletek kockázatossá válnak, hiszen nem tudni, hol áll majd meg az" https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220705/mindenki-megszenvedi-a-400-forintos-eurot-mi-var-magyarorszagra-552923
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)