Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
December 27-én majd az is beszédes lesz, hogy mennyi szaloncukor rohadt rájuk, ilyenkor vannak féláras akciók, hogy kiszórják. Lidl még most is árulja -50, -60%-on a beragadt mikulásokat és elég sok van még belőlük, ami azért beszédes.
Mai Fed dontes kritikus lesz. Cme fed watch szerint 95% a vagas valoszinusege. Ez par hete meg 60 korul volt. Chartok nagyon be vannak feszulve. Egyik iranyba sem serultek meg kritikus szintek. Az elmult hetek mozgasa nem tukrozi a +30% emelkedest a valoszinusegben. Furcsa erzesem van. Mai napos zaro gyertya sok termekben kulcsfontossagu lesz. Lehet a vegen a grinch elviszi a mikulas rallit? :)
Nem tudom mi lesz jövőre, de idén állítólag érdeklődés hiányában, még a multi láncokban is elmaradt a karácsonyi szezon. Lesz dolga az adatok fényezésével a ksh munkatársainak.
Ígérettel tele a padlás. 2023 (-0,7%) után 2024 is plusz nullás lesz (0-0,5%). Miközben a nagy gazdasági cumi jövőre érkezhet a világban. Örülhetnek, ha 2025 az ideihez hasonlóan nullàban vagy nulla körül zàr.
Amúgy meg nagyon üres lehet a kassza, ha egy gazdasági miniszternek, már a jövőre jobb lesz ígéretére sem telik! Helyette csak ködös eszmékkel eteti a népet.
Látom a két h*lye egymásra talált! Sajnos nem tudtam végignézni! Az idegeim már nem engedik. A tartalmilag ekkora f@szságoknál már bekapcsol az önvédelmi rendszer és tilt. Nem cél a felzárkozás!? A társadalom részére csak ez a cél! És ezen cél érdekében művelik napi tevékenységként a gazdaságot,mint sportot. Ezért kelnek fel naponta reggel ötkor és húzzák az igát estig, hogy gazdaságilag felzárkózzanak,hogy magyarul is érthető legyen, jobban éljenek. És addig jó amíg a társadalomnak ez a célja és nem pedig az, hogy megb@sszák az elnyomóik száját.
A magyar nép nagy része szeret szívni. Sőt! Imádjàk. Csak az a baj, hogy mindenki màst is próbálnak magukkal ràntani. Tegnap megtörtént a vàlasztási körzetek újra rajzolása, hogy megint lejtsen a pálya a pedodemokratáknak, így +2-3 db mandátum kerülhet hozzàjuk. Hiába, érzik ők is, hogy egy lépésben nem lehet odáig eljutni, hogy csak a PedoFideszre lehessen szavazni. Mindeközben be vannak szarva,mert továbbra is előszűrt közönség előtt mer csak beszédet mondani a felcsúti kommunista, mint hétfőn Soltvadkerten az út átadón.
"Nézzük azt meg, hogy tényleg az-e a cél, hogy fölzárkozzunk mindenáron. Mer' ha aza' az a cél, hogy fölzárkozzunk és meggazdagodjunk mindenáron, az nagyon könnyű. Mer'akkor tényleg az van, hogy külföldi tőkebevonás, őő el kell engedni mindent és hagymenjen." https://www.youtube.com/watch?v=C6DrmMPKLic&t=32m19s
"Nagy Márton gazdasági megacsúcspeakminiszter megszakérti a jövő évet. Orbán Viktor nagyon fontos lett és nagyemberkedik a nagyvilágban. Magyar Péter is fontos ember lett. Mindezeket Nógrádi Noá elemzi. Jön a hidegfront, míg Lázár János sz*rból épít várat. Megszavazunk minden oroszország ellen indított szankciót. Mindezek mellett pedig tovább romlik a közbeszéd és tombol az agresszió, Szigetszentmiklóson tartottak bunyós tournamentet az egymást elfogadás jegyében." FO$rintról is szó esik https://www.youtube.com/watch?v=I9vB8XcabU8
Jövő év vége izgalmasabb lesz Varga KISZ titkár és idióta Marci miatt. Forintgyengítésben lesznek érdekeltek, amikor már az Eurostat szerint is a magyar lakosság a legszegényebb az EU-ban.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)