Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
technika: az eurhuf szereti naposon a dupla csucsokat, most is benne van, hogy 410 kornyekerol lefordul akar 400 alatti celarakkal. De valoszinubb, hogy atmegy a trendvonalon es mar csak addig fog visszatesztelni, mielott celkeresztbe kerul a 420
Scripthez hüle vagyok, jó reg Ctrl + F az megy, de engem már az felbasz, hogy 100 ason az utolsó lap tördelése miatt van hogy több tudat HSZ nem látszik az első és a második lap között. De tudom én akarok túl sok, hogy 100 as bontásban is látszódjön minden komment, legyen formázható szöveg pl link, ne dobálja vissaz random erroral a HSZ-t és hogy legyen a szájbevert kereső ami tud keresni szóra az fórumon... de tudom túl sokat akarok.... ez a 21. században túl nagy elvárás...
Amügy ha tudod melyik topic akkor működhet hogy hozzászólásszám 100, aztán oldalon keresés, másik 100ra léptetés, keresés. Pár perc alatt több hónapot átpörgethetsz. Vagy írsz rá egy scriptet :)
"Ha valaki elmondja nekem , hogy lehet a porfolio fórum egy fórumának a HSZ ei között keresni annak adok egy tábla csokit. Nem tartom magam hülyénak, de nem jöttem rá." --- Nem igazán lehet, ezért tagadják le sokan szemrebbenés nélkül, amit pár hónappal előtte írtak és nyugodtan állítják annak ellenkezőjét.
Nekem Nicehash accountom évek óta nem használtam talán volt rajta valami apró, idén írtak hogy ha nincs tranzakció akkor levonnak, mondom jó belépek.. hát nem tudok, mert mostár új 2 faktoros van... De persze továbbra se tudok belépni... így bármi lehet. Remélem mínuszba nem mehet,hanem előtte megszüntetik...
Ha valaki elmondja nekem , hogy lehet a porfolio fórum egy fórumának a HSZ ei között keresni annak adok egy tábla csokit. Nem tartom magam hülyénak, de nem jöttem rá. kiába írom be a keresőbe, állítom be hogy hozzászólásokban keressen semmi... biztos én csinálok valamit rosszul
Május végén kis korrekció után nagy esésnek indult a hortobágyi betyárkörte, csak úgy, mint október 21. től. Mi lehetett, amitől ilyen szinten leszakadtunk a koronától, zlotyitól és usdeurtól?? Többiek közül a leggyengébben teljesítő korona +2,49%-ban többiek alatta, Beyonce smink nélkül,S mink Beoyonce&smink nélkül +5,95% ELŐŐŐRREEE a népNEMzETTHfélCBABANÁNköZtRáGyaSáG kikövezett útján! https://imgur.com/a/CZNb284
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)