Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Alternatív eurobevezetés. Nem árfolyamstabilitáson keresztül. Balkanon is van eun kívüli euro, zimbabwe is elvan usdvel. Mato meg majd játszik az alapitvanyaival forint helyett
Ha mindenki már euróban,dollárban ül náluk,akkor sztem nem. Sztem ismét egy durva infációs időszak jön, és ezt kvázi valami török út féleségnek lehet felfogni már. A gazdaság térdel, lehet mutogatni mindenhova, de a szerkezete az,ami kalap szar. És a konjuktúra idején sem volt jobb,csak ott az EU pénzek elfedték ezt. Persze aki tudott számolni,már akkor is látta, hogy baj van,de ez most mellékes. Naszóval,ilyen gazdasági potenciállal mégis hogyan lehetne 3-4 százalékos eredményt elérni? Hát ja,Ön nyert, a válasz valóban a forint gyengülés, infláció,és atomszar bázisértékek. Szerencsére kormányozni,na azt tudnak a fiúk...
A "dollarbaloldal" es "gurulo dollar" ostoba propaganda okadek ezek szerint jo reklamot csinalt az atlag befektetonek. Nekem sincs mar vagy 4 eve semmifele forint megtakaritasom, vagy befektetesem. Jelenleg 2000 Ft van a tarcamban es 1200 Ft a folyoszamlamon.
Ugy tudom,azt hazudtak,h nem kesz baj a Pmapokkal,mert hazafiassagbol szeretne mindenki a betonkemeny forint mellett tovabbi allampapirba tenni a zsetont. Ki hitte volna,hogy ez sem lesz igaz..
Ha az időjárás felülírja a spórolást, és több gáz megy el idén novemberben mint tavaly ilyenkor, akkor azt hiszem emelkedésnek könyveli a KSH. Elvileg így kéne.
EURHUF 1Y, 8,8% emelkedés. Nagy segítség ez az állampapírosoknak :) egy fagyi árát azért rá merem dobni, hogy az utolsó év hozama az icipicit erodálódik rövid időn belül. Na de sebaj,ne bánkódjatok, majd a KSH besegít az inflációval.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)