Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Én is ilyen voltam amíg fizettem a hitelt. Kiszolgáltatott. Ma 50felett összehordtam annyit hogy a munkában ha vki köcsög elküldöm a q. annyába. Van tartalék. Amit leírtál így van.
Gézám: Annyi a magyar az Adrián hogy beszarok. Az M7 Pestnek csurig van 5M feletti magyar autókkal. Úgyhogy tegnap jöttem haza hogy ma du ne álljak a Balatoni tömeggel Pestig. Akiknek a felének ott van nyaralójuk. Ha csak 29% nyaralt akkor 30millióan vagyunk. :-)
Nyaralásra, még ennyinek sem fussa! Siker! Az utazás rossz, az utazás hobbimigráció! "A felmérés szerint, amit az intézet a lap számára készített, a
megkérdezettek 69 százaléka nem tervez idén legalább egyhetes,
egybefüggő nyaralást, és mindössze 29 százalék mondta, hogy nyaral idén.A legnagyobb arányban a 18-29 évesen mennek nyaralni,
a korcsoportban 45 százalék az igennel válaszolók aránya, a 30-44 éves,
és a 45-59 éves korosztályban pedig 31-31 százalék. A 60 feletti
korosztályból jutnak el a legkevesebben nyaralni, mindössze 15 százalék
nyilatkozott úgy, hogy tervez idén nyaralást." https://www.portfolio.hu/uzlet/20240715/a-magyarok-nagy-tobbsege-nem-jut-el-iden-nyaralni-698475
Az ilyet szeretik a céges környezetben a managerek is. Kiszolgáltatott, hónapról hónapra élő kis dolgozókat. Azok félnek felemelni a szavukat, félnek véleményt nyilvánítani, reszketnek a kis apró fizetésükért és bármit meg lehet tenni pont ezért velük. És meg is teszik. Kifizetetlen túlórák, 'kussaneveddolgozz', 'örülj hogy van munkád, a kapuk előtt sokan állnak sorban', stb... a pályafutásom elején láttam is ezt: minél jobban ki volt valaki szolgáltatva annál kisebb fizetésért dolgozott. Nem azért mert hülye, hanem a "főnök" kiszagolja ezt. Ha valakit meg lehet venni 1 tál krumplilevesért, akkor kár lenne neki 2 tálat adni. Ezt csinálja a hatalom is nagyban. Csóró, buta, kiszolgáltatott, öntudat nélküli tömeggé akarja a társadalmat formálni. És eléggé sikeres is. Javaslom mindenkinek hogy legyen félévnyi, 1 évnyi tartaléka (vagy sokkal több inkább) és megízleli milyen a szabadság. Milyen az, amikor semmit (vagy csak nagyon kevés dolgot) "kell" csinálnia vagy eltűrnie.
Van olyan termék a vásároltak között, ami ugyanaz, mint itthun? Mi a kinti nem akciós és itthuni nem akciós ára? A nagy FO$rintrontás előtti időszakban 2020 előtt , ha a kinti és itthuni árat leosztottad, az aktuális árfolyam jött ki. Manapság ez ritkán van 500 alatt.... sajnos ez a valós árfolyam. Itt sokan nem számítják be azokat a különadókat és extra terheket, ami a kiskereskedelmi árakat a kintihez képest az egekbe emelte. Itthun elég bemenni egy olyan nagyobb üzletbe, ahol van nemzetközi árcimke a termékeken és megnézni, hogy mennyi euróban és leosztjuk az itthunival... Ja és mi van kiírva az 1 eurós boltokban? 2018 előtt 300 volt, ma miért nem 400???? miért is 500??? ;) hihetetlen mennyi itt a népNEMZETTHY büszke körmeszakadtáig, nem?
Törökországban átlagvagyon ebben az időszakban 1708% növekedett MAGYARORSZÁG SEM ÁLL ROSSZUL A LISTÁN, 200% FELETTI NÖVEKEDÉS Előre a török úton! Elértéktelenedő devizában gazdagodjunk! MAGYARORSZÁGON A 2010-2023 KÖZÖTTI IDŐSZAKBAN 109%-OS VAGYONNÖVEKEDÉST LEHETETT MEGFIGYELNI, Ami azért érdekes mert az ingatlan árnövekedést sem követi, akkor lényegében csóróbbak lettünk? “Mészáros” belehúzhatna hogy nőjön az átlagvagyon.
Mockos kisz libernyákockák... Hát mostmár nem elég nekik a mi szép vezérecskénk, pedig Ő a miénk, nem adjuk... mostmár a Nereckét isz meg kell szüntetni... Pfujj.. Viktor.. viktor.. gollam , viktor... https://hvg.hu/360/20240820_hvg-gulacsi-gabor-kerenyi-adam-europai-unio-magyar-karanten-huxit-zarvanyveszely-interju Tehát még akkor is ha a kormány valami csoda foyltán bukna a NER miatt innen Európai értékek nem lesznek. Tessék beletörődni! Aki nyugadi értékrendet, fizetést és civilizált életet szeretne az megtalálhatja... nyugaton... Kinek mit intézett a drááágasszááág!!
Milyen jó, hogy ez mind a helyi devizában van és a helyi infláció nincs beleszámolva ... De persze lehet magyarázni a bizonyítványt... csak jobb helyeken ezért 2 olyan átszállót kapsz apádtól, hogy a fal adja a másikat...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)