Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Jó mondjuk nem éltem meg az életet a haverjaimmal bebaszva a konyhasztalon a rámamargarinos kenyerek tetején, de olyan élet jutott amilyet rajzoltam magamnak.
Rothadó Ausztria. 500 gr-os Lindt golyó 9,49 euro, ha 2 dobozzal veszel. Fél kg 3750 Ft, itthon a 220 gr-os kerül ennyibe. Az ő szomszédjukban nincs háború.
Ismétlem, régen a maffia uralta Nápolyban rend, tisztaság és fegyelem van, otthon meg cigánymaffia, a 2 hét alatt rendet teszek pintérrel: https://kuruc.info/r/35/275626/
Próbálná elérni a kis nyalonc, hogy a magyar elnökség alatt szülessen meg a béke így csinálva hőst magából?! Orbán már teljesen vállalhatatlan,akárcsak a Fidesz politikusainak igen nagy része, mondom ezt néhai Fidesz szavazóként. Szégyellem is magam, hogy voltam olyan hülye, hogy ezekre szavaztam egykor.
Meg kellene kérdezni a Rogán féle Indexen kívűl az Origot vagy az M1-et, de már az is nagy előrelépés lenne, ha kivennêd a buksid a propaganda hatása alól és szétnéznél a való vilàgban.
Baromi erdekes megfigyeles, ahogy itt Toni,Pinter,meg a tobbi diszokleveles docens eseteben nem kell belelatni semmi extrat,csak h normalis ember nem kedveli oket....te vagy nagyon nem vagy kepbe a felso vezetessel,vagy tenyleg orrverzesig benyalsz nekik. Nem tudom,melyik a rosszabb.. jo,mondjuk pontosan lathato,hogy tolod a szekeret,de azert mindig van egy szinttel lejjebb,ugy latszik.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)