Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Kihúzza vajon 07. 10-ig,mire zajec néven visszatérhet? Akkora nagy bölcs,hogy nem bírja ki,hogy ne ossza a bölcsességeket az egy ember, egy vélemény keretében, közben pedig mindenki hülye, aki mást mond. Ilyen egy nagy bölcs. :)) Ennek az Origon lenne a helye, ott jól el tudna beszélgetni megafonos pajtásaival.
Mivel egy nem nullkilometeres trader eleve tobb scenarioval szamol,Nudli okoskodasa falra hanyt borso. Forint bullish scenario 360 ala mutat. Ennyi,ne nyomd mar itt a kurva bolcsessegeidet,meg azt,h masok 450et varnak,mert lehet varni ezt is,azt is. Ne egesd magad... Foleg tobb accounttal...
Törölt felhasználó2024. 07. 05. 21:40
Írtam már sokszor: a forint a béke valutája, Orbán pedig a béke kishercege. Eb után jöhet bármi, sőt, annak az ellenkezője is.
Azért bemondták ők is. Csak mivel gazdaságilag nem sok minden támasztja alá, (Ez se igaz teljesen...) nehéz elhinni. Pedig mindenkinek ez az érdeke. Csak érdekesség képén az 1 éves meghirdetett 20 mrd os DKJ aukcióra 100mr feletti kereslet volt. Jól mutatja, hogy mennyi pénz keresi a helyét....Égnie kell a pénznek ahhoz, hogy baj legyen. Ennek semmi jele.
Mindez belehelyezne egy orosz ukri bekekotes kontexusaba meg erdekesebb. Talan lehet egy erdekes kompromisszum. Krim 99evre oroszoke, az orosz lakta 3 megye pedig nemet tartomanyi mintara mukodne plusz kulonleges gazd ovezet statusszal.
Nem kell riogatni. A költségvetés finanszírozása brutálisan stabil. A deviza tartalékok csúcson. Mi vagyunk a soros elnökök. Semmi nem fog történni a következő 6 hónapban szerintem. Forint legvalószinűbb éves zárása 367-382 között. Ha az alsó szél, akkor leszúrás 350 ig jövő év elején akár.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)