Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ő természetessen nem ilyet keresett... Evidens hogy ami a nevére szól az oké lett volna. Ő azt hitte, hogy Jóska Pista csináltatott pl egy hőszigetelést számlával és azt majd leadja és elszámolja a Felújítási támogatásba... Mint mondottam, nem a legélesebb kés...
piac úgy látja hogy megoldják, még azért jövő vasárnap érdekes lesz persze, egyelőre jónak tűnik ez, mint sem a francia putyin párt (akinek orbánék adtak kamatmentes hitelt ugye)
Igen, de nem is vette ár a szélső jobb teljesen a hatalmat úgy mint a fidesz 2/3. Szerintem Macron is attól tartott eredetileg. Így mindenkinek kompromisszumot kell kötnie, lesz kis helyben topogás...
Igen. Azóta már látom erre koncentrálnak és nem arra, hogy LePen hatalmasat nyert. Ugyanakkor sztem ez a 30-30-30 eloszlás pont, hogy nehéz helyzetbe hozza Macront, hiszen rengeteg kompromisszumot kell majd kötnie a jövőben. Ezért nem értem mégsem ezt a hatalmas örömöt.
Amúgy én is onnan tudom, hogy először leadtam E106 ot elfogadták, airbnb ben laktam 1 hónapot és utána, mikor bejelentkeztem lakcímre,úgy dobtak ki mint macskát... A vicces benne az, hogy a NAEK és a NAV esküdözött, hogy nem voltam biztosítva... inkább hogy túl voltam biztosítva mivel E106 miatt mind a kettő helyen volt érvényes, de kb 1 év után meguntam és mikor a NAV küldte a felszólítót hogy 30 napon bellül átadja a behajtónak befizettem azt a 4-5 e Ft ot... remélem gyógyszerrre költik... És ezt úgy hogy leveleztem velük, telefonáltam velük és voltam benn személyesen is.. És mégse sikerült megérteniük... Hiába hoztam a német betegbiztosítótól igazolást...
ha az EUR upra gondolsz, szerintem azért mert látják jön a francia helyzet rendeződése francia putyinné ugyan nyer, de nem fog tudni kormányt alakítani, Macron kiravaszkodja balosokkal
A kártyáját megtartja, de a TB-számát érvénytelenítik, ugyanis egyszerre csak egy országban lehetsz TB biztosított. De most legalább mindenki tudhatja, mekkora a hitelessége a szavaidnak.
Hát ha már akkora országhatáron átívelő blődséget mond, nem bírtam megállni. De majd biztos kimagyarázza,hogy az nem is úgy vagy meg E106 meg ő nem is arra gondolt. pár hónapra egy ismerős kitette nyíltan névvel face -ra hogy felújjításhoz keres számlákat :O Alá írtam hogy ez szerintem okirathamisításra való felbújtás minimum, és jobban tenné ha levenné. Nem a legélesebb kés...
Nyugatról megtartani TB kártyát ? Csak halkan jegyzem meg, hogy az illegális :). Azon nyomban, hogy egy más EGT tagállamban bejelentkezel lakosként, kötelező lenni helyi betegbiztosításodnak, és amennyibe nem ingázol (pl ausztria) ahol megy az E106 os, akkor bizony letiltják a magyar TB kártyádat. Lesz helyette szép EU-s. Legalább a butaságot ne terjesszd légyszíves, ha még nem jártál külföldön, csak mint túrista...
Tudod hol vannak még nagy különbségek ? A gázszerelők között! Furcsak mód csütörtökön kaptam egy 2 napos tiltást, (2. at) de nem személyeskedésért, hanem mert most Parraghról mondtam el a véleményem :D az előzőt meg Kakadu Petikéről. Kíváncsi leszek hogy hogy elekul majd az EUR a nyár vége felé :).
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)