Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Mundenkit az elet igazol a tobbi az duma. Ha fiatal vagy ird fel egy papirra hol leszel 10-20-30 ev mulva. Majd olvasd el 10-20-30 ev mulva, ott lesz fekete fehéren a kudarcod vagy a gyozelmef. Ha oreg vagy akkor gondold el hol akartal lenni 10-20-30 eve. Es akkor egy megkeseredett kukacos ember benyomasat kelted. :) vagy gyoztes vagy. Nem bonyi.
Ejnye, hát nem figyelsz, nagy bölcs? Érdekes, hogy marha okosnak tartod magad, mindenki mást meg hölyének és még nem jöttél rá? Ejnye Ibiza. Gondolkozz! :)
Hú mekkora ravaszság készül! Ha nincs háziállatod akkor…. Ha vannak halaid akkor b… vagy. Szerintem hallott egy viccet. Igaz hogy ősz szakállú, de azért valami.
Szomoru...mondhatnam,szanalmas. A folyton kompenzalas jellemzoen onbizalomhianyra,vagy valami egyeb "aprosagra" enged kovetkeztetni. Az ilyenek jarnak 20 eves, nagy autoval,es akkor teljes a kórkép egy pszichologus ismerosom szerint.
Páttszövetség alakult, frakcióhoz kevés mert hét ország kell (a tagság így is megvan) Amúgy vicces, ott 3% elég a frakcióhoz, itt 5% a parlamenti küszöb egy pártnak, 15% hármas pártszövetségnek (igen, rád nézek feri a 8%os hármas pártszövetségeddel :D ) és mégis vitya kiabál antidemokratikus euról. Fuck logic.
Esetleg elmondjuk neki hogy aki négyszázért vett eurót az kb ugyanott van, inkább az a kérdés milyen hozamot csinált rajta? Mert ha verte az állampapírét akkor lehet nem aszott rá nagyon. Mindegy, úgyse fogná fel, az euro csak készpénz lehet, befőttesüvegben, aztán ha összegyűlt kaphat érte fagyit szlovákiában! De lehet a faluban is elfogadják.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)