Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nem a kamat abszolút értéke fogja befolyásolni az árfolyamot, hanem a hitelesség és a jövőbeli pálya. Amint az MNB egyszer kamatot emel, onnantól egy kamatemelési ciklust fog árazni a piac. Erre szerencsés esetben hónapokkal előre utalni fog az MNB, hogy ne lepje meg a piacot. Most 2019-es kamatemelést áraz a piac. Amint ez megváltozik valamelyest megáll a leértékelődés.
Hát azon nagyon meglepődnék, ha 0,6%-kal megemelnék a kamatokat. Első körben az egyéb monetáris kondíciókon fognak szigorítani. Majd az MNB-vel együtt időzítve a kamatokon. Ez mondjuk lehet előrébb jön, ha elszáll az infláció.
hogyne lenne köze az mnb egy perc alatt 300-ra tolhatja az árfolyamot, ha akarja még szigorítanak egy kicsit a bankokkal, belengetnek egy előrébb hozott kamatemelést és ennyi bőven elég azért az tény, hogy baromi nagy a többlet, az eu pénzeket mégsem vágják meg annyira, most kb 15 százalékkal gyengébb az árfolyam, mint a reális mondom: nem törökország akár holnap bejelenthetik, hogy belépnek a rögzített árfolyamrendszerbe
akkor meg lesz szép nagy kamatemelés bár nem hiszem, hogy odáig fajul bolond matolcsi de nem ennyire nekem úgy tűnik, itt a fal, vagy legalábbis kb eddig tudták feszíteni a húrt nem akarják elszakítani butaság azt gondolni, hogy jó a 320 a kormánynak, mert nem jó rövid ideig jó lehet akár abban egyetértek, hogy hamarosan lépniük kell, különben kiesnek a szerepből és attól kezdve valóban nagy lesz az áldozat ezt itt nem törökország, innen pillanat alatt elhúznak az emberek, ha úgy adódik
nekem a dollár túl hektikus kétszer láttam az utóbbi egy évben h valaki 1-1,5 milliót bukott dolláron egyébként most van forintom :) de nem izgulok, most vagyok kb nullán és kénytelen voltam visszavenni mert beszálltam egy építkezésbe mondjuk ez is megérne egy misét, mert kb 2 éve megfogadtam h nem veszek már magyarországon semmit szóval az a forint rengeteg téglában, betonban, ukrán segédmunkásban áll remélem jövő ilyenkorra tudok venni eurót
Pont a kapkodást akarja elkerülni és azért nem csinál semmit. Ha emelné a kamatot, akkor a forint tovább gyengülne, mert látnák, hogy részt vesz a játékban. Nézd a török példát.
Látod amikor váltani akartál mondtuk neked hogy dollár.Most a 280 at nyaldossa.Remélem bem azért izgulsz mert még mindig forintban ülsz:))Egyébként még biztos lesz 1 euro 300ft csak győzd kivárni.Bár a gülüszemü szereti a minél nagyobb árfolyamnyereséget így bármi előfordúlhat.
Én csupán mint itt sokan mások pénzt szeretnénk keresni.Ha lehet minél többet. Te figyu,amikor nem is olyan régen 304 ft volt 1 usd,akkor itt mivel volt rosszabb a helyzet?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)