Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Képviselik ők a vállalkozókat(mol,otp,4ig,nyerges,kínaiak,oroszok,stb)csak mi nem ugyanzt értjük vállalkozó alatt. Ahogy Kulka nem művész a szemükben,úgy egy közönséges,nem rájuk szavazó vállalkozó,sem vállalkozó.
Én a pozícióját törölném el, mert amit csinál az nem felel meg a titulusnak, vagy pedig egy olyan embert odatenni aki mint egy szakszervezet védi valóban az érdekeit. Emlékeztek még ? HELLÓ KATA!!!
2019 ből ahol is volt egy törés, kötöttem össze az aljakat. Az emelkedő trend tisztán látszik , előtte kisebb meredekséggel, de szintén folyamatos volt a gyengítés.2019 ben van egy jól azonosítható törés, illetve ott volt egy elég 2019 márc - 2020 márciusig amíg egy mostanihoz képest nagyon szűk cssatornában gyengült. Ebből extrapoláltam ki . Tény, hogy a múlt nem garancia a jövőre, ehhez vettem hozzá az irány megállapításához az ország kockázatokat amiket már számtalanszor leírtam, keress nyugodtan vissza ;)
"Rajtam múlna, azonnal eltörölném a tagdíjat." Vigyázz miket mondasz,mert még megkapod valamelyik pártszócsőtől válasznak, hogy akinek évi 5000 forintra se fussa, az ne vállalkozzon!
Elég gyenge művész az, aki csak úgy képes porondon maradni, hogy kötelező az előadására a nézőknek jegyet váltani. Ez is csak egy tipikus fideszes, úgy beszél arról,hogy kell vállalkozni, hogy közben minden vállalkozói próbálkozása kudarcba fulladt.
Egy igazi ingyenélő, a kormány szócsöve, aztán ha jön egy kis elégedetlenkedés a vállalkozások felől, akkor mond valamit, mintha az érdekeiket képviselné, ami alapból a feladata lenne. Ez még 10 év múlva is ebben a pozícióban lesz. Jó kis g...egylet lehet ez is. Rajtam múlna, azonnal eltörölném a tagdíjat.
Itt van Virág Barni nyilatkozata... csak én nem tudok azzal a gondolattal mit kezdeni, hogy mnb= stabilitás ? Először is bocsánatot lehetne kérni az elmúlt 2 évben lezajlott folyamatok miatt, mert ilyenért már jobb helyen élverték volna a fiúk seggét. Az árfolyam szempontjából, a szavai alapján továbbra is a spekuláció melegágya lesz a forint 😞😡
Parragh egy igazi standup-os, és kiválóan csinálja.
Törölt felhasználó2024. 05. 14. 22:07
Na most dobjatok el mindent, eddig sötétben tapogatóztunk. Parragh felvilágosítást adott: “Az akkumulátorgyárnak az a problémája, hogy ő csak akkumulátort tud gyártani.”
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)