Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Az lenne csak szép, ha az inflációkövető papírok tulajdonosai beperelnék az államot azért, mert lehazudta az inflációt és ezzel súlyos milliárdokkal vágta meg (illetve fogja megvágni) őket.
Itt még akkor lesz nagy baj, ha az eurostat odabasz nekünk, h "gyerekek, rosszul számoltok", tessék az általunk elfogadott normák szerint kalkulálni. 17,6-ból lesz 18,8% Az utolsó 3 hónapnál meg kiderül,h csak a december 10 alatti, akár.
Nyilván ezért kellett megszüntetni a létminimumot és ennek statisztikai követését. Mert már senki se él alatta. Ugye herceg? Néha hagyd el Budát, nézz szét az országban. Na nem a ner kastélyokban, hanem a Zemberek között. Sose volt jólét... Bazmeg 🤣🤣
"mennek az MDF, FKGP, MSZP, SZDSZ után a szemétdombra." Baráti jóindulattal üznem, hogy ebben ne reménykedj. Ezzel az országgal jószerivel bármit meg lehet tenni. Egy ideig én is abban bíztam amit írtál. Aztán ezt elengedtem, hogy a mentális egészségemet megőrizzem. Egy dolgot tudsz tenni. Rendes individualista módon ott függetleníted magad a magyar gazdaságpolitikától ahol csak tudod.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)