Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
8 napos acc,arany pozicioval,elotte xauusd account gyorsan torolve,mindezek akkor jottek,amikor madein eltunt. Retorika ugyanaz,picit szidjuk a rendszert,de aki nem forintban volt egy evig,az vilagi luzer. Hat,most erre mit mondjak?😂
Nyilvan. En,aki nem hagyja ki az inflaciot akkor,amikor realkamatot szamol. Dehat ez egy csodas orszag,itt inflacio sincs. Legkozelebb a repcsire vidd magaddal a kozgaz 1 konyvet. Lehet h lesz benne szamodra is erdekes dolog,madein.
"aki nem ezt vette, hanem euróban maradt, annak még inkább megette az infláció a pénzét." Nem akarok belefolyni,de a magyar infláció nem tudja megenni az euró értékét.
Legutóbb Seychellen voltam 2019-ben. Előző évben meg Maldívon. Azóta nem voltam mert jött a covid, válással szarakodtam, anyámat, majd apámat temettem.
Inkább azzal van a baj, aki kiröhögi a közel 40%-os kamatot 2,5 évre, mert elvitte az infláció. Igen, de aki nem ezt vette, hanem euróban maradt, annak még inkább megette az infláció a pénzét.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)