Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
""""Hamarosan jönnek a pénzek """"" :DDD Itt válasz: https://www.portfolio.hu/gazdasag/20231115/figyelmeztetes-erkezett-brusszelbol-evekig-keptelen-lesz-kordaban-tartani-a-hianyt-a-magyar-kormany-651673
Anno mikor Budapesten éltem volt az épület tömbben egy CBA kb 50% ban jártam oda, csak ha 1-2 dolog kellett, nagy bevásárlás soha, mert közelben volt Lidl is, sokkal jobb minőséggel és árakkal. Akkoriban ment még a CBA príma ott viszont sokszor ettem , nem volt vészes áron. (ennek lassan 15 éve)
Van itt egy Reál bolt a közelben. Kb. én vagyok az egyetlen vevő, nem tudom hogy tudnak megélni. Pénzmosás-gyanús. Kínálat 0, forgalom 0. Azt csodálom ,hogy még nem rolózták le az összeset. 380-450 cukor - normál, ja
Most tőlem is kaptál egy mínuszt. 350 még csak-csak, de 330, rémálmaimban, 350-ről végig fogom longolni akkor érted 330-ig. https://www.portfolio.hu/gazdasag/20231114/bod-peter-akos-rizikos-utra-teved-magyarorszag-ujabb-inflacios-lufit-fujnak-651167 A kormány be akarja indítani újra a gazdaságot...az ok egyszerű, nincs lóvé! Magas kamat = hitelezés 0, bevétel 0, +kijöttünk a recesszióból...persze -5,3%-as hiánnyal. Az én tőkem is emelkedik a számlámon az utóbbi 2 trademtől, csak negatív irányba, kinek pozitív, kinek negatív:D
EUR USD elért az 1h boliközéphez, de úgy,h 1.087 alá nem engedték relatíve... 2h boliközép 1.0795 4h boliközép 1.075 eur usd 1.128 - 1.045 FIBO 50: 1.0865 eur usd 1.23 - 0.96 FIBO 50: 1,095 Talán ez az 1,095 megfogja, "egy kis időre".
zöldhasú a héten nagy erősödés után tarcsa magát -1,7% Zlotyi igyekszik a dodó után máma -0,91% mink meg -0,28% akkor a héten a hortobágyi csüngőhasú pöngő a cseh koronával megy! mikor kivel.... https://imgur.com/a/GrfyXgP
Na, megtört az állampapírok mindenhatósága? Pedig azt mindtad mindent visz és a nyugodt álom nyitja ha mással nem foglalkozol. Akkor ezért vonultál vissza onnan?
A nyugateurópai piac volt a felütés, a többit csak mellétettem. Ök nyugateurópára fogadnak usa helyett. De ne velem vitasd meg ehhez ém kevés vagyok, csak megjegyeztem.
Igen, de nem azért, mert erős az európai gazdaság, hanem mert a görög eszközök szerintük nagyon alulértékeltek, illetve a lengyel piacot is olcsónak tartották. A japán yen meg hát, egy év alatt 40%-ot gyengült az ultralaza monetáris politika miatt, folyamatosan lebeg egyrészt a monetáris beavatkozás és esélyes egy monpol váltás is a nulla kamatokról. Úgyhogy ez nem az erőt, sokkal inkább az árazást minősíti náluk, ugye ők szeretnek olcsó eszközöket venni hosszú távra.
eur huf nal 373 nagyon kemény támasz van naposan 3 éves emelkedő trendvonal !!!! sok tér már nincs igy lefelé én max oda várom de lehet itt fordulni fog.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)