Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Szvsz tökmindegy mi az M5, az MNB egyszerűen nem engedheti meg magának hogy egy masszív short állomány épüljön fel. Ha felépül, akkor game over. Kicsit olyan lenne, mint Matolcsy stop bejelentése után. Akkor még volt tér egy kétségbeesett lépéssel hatalmasat emelni a overnight-on, most már az sincs. Ezért időről időre leszúrásokat kell csinálni, aka lenyúlnak a (z óvatos) stop-okért, aki időt nyer életet nyer alapon. Az már mindegy, hogy 2000 millárd a hiány - amit senki se pótol vissza - vagy 2500. Az éjjel soha nem érhet véget, különösen nem a kamatdöntő napján.
Már közel 250-280ezer TL certi van a levegőben. Valószínűleg szokás szerint ki akarják rázni az tömeget, de mindenki tartja a poziját (most még). M15 RSI 22 1H RSI 28 ez alapján picit pattannia kellene, rövid időn belül. Hetes tetők jönnek lefele, 395, 392, 389, 385, 384. Többen belelátnak 375-öt, érdekes lesz .
Ez egy csodavaluta.minden kamatcsökkentésre erősődéssel reagál.Gondolom jönnek délután Marci szokásos "megyugtató" szavai amire ujabb erősődés. ,Mnb valószinű nem befolyásol...
Hó végi zárásokra készülnek: DAX, S&P, "nem lehet annyira csúnya". Ha a hónap utolsó napján, vagy 1-én (pénteken) újra elkezdenek esni, akkor lesz érdekes.
Állampapír fórumban. Azt írja, rohamosan romlik a színvonal és megy a kormány fikázás, azért mert napelem témában meg lett jegyezve, hogy mennyire tervezhető és kiszámítható minden. Ja, de az árstoppos liszt felfelé vitte a színvonalat.
4h - 4órás chart: https://kephost.net/p/OTc0MTA4.png Lehet rosszul húzom a vonalakat, de pengeélen táncol, akárhogy is nézzük. Úgy tűnik, hogy a 382.5 elég erős lett. Ha lejön 382.0-ig, akkor 111 lesz az árjegyző, tolok még egy 1000-et a tarsolyba.
Ennek amúgy mi értelme van, hogy bármit ami nem arról szól hogy mennyi lett az aznapi felírt kamat, meg most kártyával lehet e fizetni a Máknál, törli a cenzor?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)